Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μαίρη είναι ψηλή κοπέλα με κάστανα μακριά μαλλιά, λεπτη στο σώμα της. Στο πρόσωπο μακρόστενο αλλά όμορφο.
Στο δωμάτιο μπήκε κάπως απότομα. Μάλλον γιατί έχει πρόβλημα επικοινωνίας λόγο μη γνώσης ελληνικών. Ξέρει ρουμανικά και ρώσικα και όταν κατάλαβε οτι κατι σκαμπαζω άλλαξε 180° η συμπεριφορά της. Έγινε γλυκιά και ομιλητική.

Είναι κοπέλα θερμή, καθαρή. Τα στήθη της μικρά και χαλαρά. Το σώμα αρκουντως σφικτο για κοπέλα που δε γυμνάζεται.

Αρχίσαμε περιπτύξεις στα όρθια και φτάσαμε να είμαι ανάμεσα στα μπούτια της και να τη φυλάω ενω με αγκαλιάζει σφιχτά σα να είμαστε έτοιμοι για εισχώρηση αλλά πρίν γίνει κάποιο... ατύχημα, έπιασε με το δεξί της χέρι το προφυλακτικό και με επιτακτικό ύφος μου είπε να το φορέσω.

Στο σεξ ειναι παθιάρα. Κάναμε γλωσσόφιλα αυξανόμενης ηδονικοτητας οσο πέρναγε η ωρα, απο κρυα στην αρχή στο πιο παθιασμένο προς το τελείωμα. Τη γαμαγα πάνω απο 10 λεπτά στη κανονική στάση και δε καταλάβαινα πολλά μέσα της, γιατί το μουνί της ειναι χαλαρό. Αυτο είναι και το κύριο μειονεκτήματα της.

Το τέλος ήρθε αναγκαστικά με μαλακία. Μου τον έπαιζε αυτη και ταυτόχρονα με φιλαγε, ενω εγώ έπαιζα με το βρεγμένο μουνί απο τα ζουμακια της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, ThE, vril και 4 άλλα μέλη

Σχόλια