Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 190 10
Μπουρδέλα
289708
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ξανθιά καρέ μαλλιά, ψηλή με ελάχιστα πιασίματα, μετριο στήθος με σκληρές θηλες, ωραία παρουσία μουναρα.
Μηχανικές κινήσεις στο δωμάτιο φιλιά μόνο στις θηλες μου και λίγο μαλακία στο όρθιο καυλί μου.
Νόμιζα ότι κάνει ελεύθερο στοματικό αλλα μου πέρασε καποτα, άψυχη πίπα (πέρασε λίγο τη γλώσσα απο τα καλαμπαλίκια) φιλιά δε κάνει, το μουνί της πολύ όμορφο μικρουλι συμπαθητικό αλλα είχε βαλει κρέμα πολύ. Καλό στήσιμο στα 4 δυνατό γαμήσι αντέχει
Τελείωσα στη πλάτη της. Με τόση κρέμα που είχε βάλει δεν θα τελείωνα ούτε αύριο.
Είναι εντυπωσιακή εμφανισιακά αλλά δε συστήνεται είναι μουφα. Έχει πολύ καλύτερα κορίτσια το μαγαζί σε υπηρεσίες.
Μηχανικές κινήσεις στο δωμάτιο φιλιά μόνο στις θηλες μου και λίγο μαλακία στο όρθιο καυλί μου.
Νόμιζα ότι κάνει ελεύθερο στοματικό αλλα μου πέρασε καποτα, άψυχη πίπα (πέρασε λίγο τη γλώσσα απο τα καλαμπαλίκια) φιλιά δε κάνει, το μουνί της πολύ όμορφο μικρουλι συμπαθητικό αλλα είχε βαλει κρέμα πολύ. Καλό στήσιμο στα 4 δυνατό γαμήσι αντέχει
Τελείωσα στη πλάτη της. Με τόση κρέμα που είχε βάλει δεν θα τελείωνα ούτε αύριο.
Είναι εντυπωσιακή εμφανισιακά αλλά δε συστήνεται είναι μουφα. Έχει πολύ καλύτερα κορίτσια το μαγαζί σε υπηρεσίες.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Επισης μια καλη κοπελα στην αρχη η οποια εριξε υπηρεσιες και διαθεση κατα την πορεια της ως εργαχομενη στα ιδρυματα της Πιπινου και Αγκυρας.Κριμα.