Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H Tζένη είναι καινούρια κοπέλα Ρωσόφωνη,σχετικά ψηλή,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κατάλευκο δέρμα,σώμα busty δεμένο,βουκολικής εμφανίσεως.Αποφάσισα να την δοκιμάσω μιας και προσφέρει και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κατόπιν συνεννόησης αναλόγως τον πελάτη.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο,δεν ομιλεί Ελληνικά και Αγγλικά καταλαβαίνει τα βασικά.Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι και ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά τα οποία περιλάμβαναν πολλά χάδια,αγκαλιές και γλυψίματα από την κοπέλα προς τα εμένα.Έγλυψε λαιμό, στήθος καθώς έτριβε το σώμα της πάνω μου αισθησιακά.Φιλιά στο στόμα δυστυχώς τα αποφεύγει όπως και πιασίματα στο μουνί της.
Κατόπιν καθάρισε το πέος μου με μωρομάντηλο και ξεκίνησε την πίπα της η οποία ήταν πολύ καλή ηδονικότητας,βαθιά και χωρίς χέρι.Το τσιμπούκι φαίνεται να το κατέχει πολύ καλά.Σε πρόταση μου για περιποίηση και των διδύμων ανταποκρίθηκε ευχάριστα,γλύφωντας όλη την περιοχή.
Στην στάση του 69 έδωσε ρέστα καθώς είχα το μουνί της φόρα παρτίδα και το απολάμβανα μαζί με την κωλοτρυπίδα της που ήταν αδούλευτη.Το τσιμπούκι της Τζένης παρέμενε σε πολύ καλά επίπεδα και ανταπόδιε την περιποίηση ρουφώντας το βαθιά στον ουρανίσκο της.
Πέρασμα καπότας και πρώτη στάση cowgirl,πολύ καλά τα κοπανήματα της επάνω στο εργαλείο.Σε πιο στενή επαφή,όσο την γάμαγα έγλυφε λαιμό και αυτί αναστενάζοντας ηδονικά.
Για δεύτερη στάση πρότίμησα την κλασσική παρακάμπτωντας το πισοκωλητό και σε αυτήν την στάση ήταν πολύ καλή με συμμετοχή και γλυψίματα.Γενικά ήξερε πως να κρατάει έναν άνδρα ντούρο.
Για το τέλος ξάπλωσα αναπαυτικά και την έβαλα να γλύφει τα αρχίδια που το κάνει καλά κατόπιν παίζοντας το στο στόμα της άδειασα το φορτίο ανακουφισμένος.
Εν κατακλείδι πρόκειται για μία κοπέλα της διπλανής πόρτας μεν πολύ καλή σε υπηρεσίες δε.Αν έδινε και φιλιά και άφηνε και πιασίματα στο μουνάκι της θα ήταν ακόμα καλύτερη.Στις στάσεις επίσης δεν κλέβει.Πολύ δυνατή στο τσιμπούκι και στο 69 καθώς και στην ορχεολειχία.Μπορώ να την προτείνω προς δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζένη
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2018
Φοβούνται για μικρόβια, τύπε. Γιατί ως γνωστόν από γλύψιμο αρχιδιών και ακάποτα τσιμπούκια δεν κολλάς τίποτα. ΕμμμμΜαλακία
21 Ιουλίου, 2018
Εγκρινω κ επαυξανω. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ τσιμπουκι,στο 69 την ωρα του deepthroat ενοιωθα τις συσπάσεις του κολπου της στην προσπαθεια. Σπανια χυνω στην πιπα αλλα η μικρη ειναι απο τις λιγες που τον πηρε ως τη ριζα.!!! Τη συστηνω για την πιπα της!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2