Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 241 10
Μπουρδέλα
258894
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λοιπόν, θέλω να μου πει κάποιος πώς στο πούτσο θεωρείτε η βασίλισσα της φυλής;, οκ τσολιάς με ωραίο σώμα, μέχρι εκεί όμως. Μέτριο πρόσωπο, μικρό βυζί και το βασικό σε υποδέχεται με ένα σπαστικό "Γειααα σουυυυ". Όταν λες κάποια βασίλισσα, πριγκίπισσα ή οτιδήποτε πρέπει να το αιτιολογείς. ΟΚ, ο κυρ Βασίλης πουλάει την "πραμάτεια" του και δεκτών να πει κάτι παραπάνω εσείς όμως για ποιον πούστη λόγω την λέτε έτσι για να καταλάβω και εγώ
Στο δωμάτιο ξεκίνησε ακα πίπα που έγινε 69, που όταν καύλωσα μου πέρασε καπότα. Πρώτη στάση cowgirl που στο μισό λεπτό μου είπε για ιεραποστολικο γιατί πόναγε...
ιεραποστολικο με την ίδια να φιλάει στο λαιμό και να έχει συμμετοχή, όχι κάτι φοβερό. Μετά την γύρισα στα 4 όπου βόγκαγε. Μετά μου πήρε πίπα και την έχυσα στα βυζιά.
Όταν τελειώσαμε μου είπε ότι έμεινα 20 λεπτά και θα έπρεπε να δώσω 40 €...
-θες να σου τα δώσω;
-όχι αλλά έπρεπε... και γέλασε σαν αυτιστικό
όταν έφυγε βλέπω την ώρα και είχαν περάσει 15 λεπτά από την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο!!!
όταν πήγα να βγω ο τσατσος και η Σόνια μου είπαν ότι έκατσα 22 λεπτά και ποιος την χάρη μου.
Απλά γέλασα και τους καληνύχτισα.
Χέστηκα για την ώρα αυτό γίνεται σχεδόν παντού, απλά πείτε μου αν θέλετε γιατί αποκαλείτε βασίλισσα
Στο δωμάτιο ξεκίνησε ακα πίπα που έγινε 69, που όταν καύλωσα μου πέρασε καπότα. Πρώτη στάση cowgirl που στο μισό λεπτό μου είπε για ιεραποστολικο γιατί πόναγε...
ιεραποστολικο με την ίδια να φιλάει στο λαιμό και να έχει συμμετοχή, όχι κάτι φοβερό. Μετά την γύρισα στα 4 όπου βόγκαγε. Μετά μου πήρε πίπα και την έχυσα στα βυζιά.
Όταν τελειώσαμε μου είπε ότι έμεινα 20 λεπτά και θα έπρεπε να δώσω 40 €...
-θες να σου τα δώσω;
-όχι αλλά έπρεπε... και γέλασε σαν αυτιστικό
όταν έφυγε βλέπω την ώρα και είχαν περάσει 15 λεπτά από την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο!!!
όταν πήγα να βγω ο τσατσος και η Σόνια μου είπαν ότι έκατσα 22 λεπτά και ποιος την χάρη μου.
Απλά γέλασα και τους καληνύχτισα.
Χέστηκα για την ώρα αυτό γίνεται σχεδόν παντού, απλά πείτε μου αν θέλετε γιατί αποκαλείτε βασίλισσα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
το ότι είναι φράση που ουσιαστικά τα LIDL δημιούργησαν και εμείς την πήραμε για πλάκα δεν μπορείς να το καταλάβεις
Επίσης, αν από όλο αυτό κατάλαβες ότι έχω κάτι με τα LIDL τότε ΈΧΕΙΣ ΘΈΜΑ ΦΊΛΕ
Την "φράση" την δημιούργησε ο "πάντογνωστης" Ελληναρας υποτιμητικά για τα προϊόντα τους λες και η Μεβγαλ, Έβρο φάρμα, Κόλλιος είναι κατώτερης ποιότητας εταιρείες...
παντα οταν κλεισει η πορτα γινεται μακελειο,δεν μου εχει πει ποτε οχι χωρις παραλογα πραματα,παντα συμμετοχη καλη(ισως οχι τις πρωτες φορες που εμπαινα σαν βικινγκ)και στα δυσκολα δεν τα παρατα,παιρνει τα παπαρια μου στο στομα της μεχρι να την μουλιασω..
δεν ξερω για βασιλισσα παντως εμενα με καλυπτει,καποιες φορες που λοξοδρομησα εφαγα παπα και ετσι ή ΣΟΝΙΑ ή μετα στουντιο..