Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 111 10
Μπουρδέλα
126185
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωινή βόλτα στο Μετάξι, λόγο δουλειάς κι είπα να κάνω μία βόλτα στα ιδρύματα της περιοχής. Μετά απο μερικές αναγνωριστικές επισκέψεις (αρκετοί οίκοι ήταν κλειστοί λόγο της ώρας - βλέπεις ήταν ακόμα 09:00) κι μετά απο μιά καλούτσικη έως αδιάφορη "κατάθεση στο Κολωνού 48Γ, είπα να κάνω μία ακόμα βόλτα μήπως πετύχω κάτι καλύτερο, σε σχέση απόδοσης/τιμής. Θα μου πείς ρε φιλε με 10€ κι 15€ τι ψάχνεις να βρείς! σωστά αλλά ... ποτέ δε ξέρεις. Στη βόλτα μου ατή βρέθηκα κι στο εν λόγο μαγαζί, που την πρώτη φορά ανοίγοντας τη πόρτα, εμφανίστηκε η κοπέλα, μόνο με το κάτω εσώρουχο, μετρίου αναστήματος, όχι πάνω απο 1.60, με μακρί μαύρο μαλλί, καλό στήθος 2άρι με πεταχτές ρόγες που με καύλωσαν ξαφνικά μόλις τις αντίκρισα! "Καλημέρα κούκλε, πέρασε" μου είπε καθώς πλησίαζε προς το μέρος μου κι άρχισε να με χαϊδεύει στα ευαίσθητα σημεία. "θα περάσουμε ωραία, εισαι ο πρώτος κι θα σε περιποιηθώ καλά, με την ησυχία μας" ήμουν φυσικά μόνος στο σαλόνι κι ο τσά2 απουσίαζε. Καλα, της απαντάω, θα κάνω μία βόλτα κι θα επιστρέψω, της είπα κι έφυγα. Εκανα ακόμα μία επίσκεψη στη περιοχή αλλα μετα την απογοήτευση που πηρα απο τα λίγα ανοιχτα μαγαζιά, επέστρεψα στο οίκημα. Με υποδεχετε ο τσα2 μου λεει το προγραμμα κι μολις βγαινει το μελανουρι, εισβαλω στο δωματιο. Ενα ήσυχο δωματιο εχεις, ρωτησα τον τσατσο? Πηγαινε στο τελευταιο αριστερα μου λεει. Δε προλαβα να γδυθω κι α πληθω κι τσουπ το μελανουρι. Γεια σου κουλε μου λεει κι με πλησιαζει καθως ήμουν ακομα στον νυπτηρα κι σκουπιζομουν. Με χαϊδευει κι αρχιζει τα παχνιδια τραβωντας με προς το κρεβατι, οπου αρχισε να με φιλαει στο λαιμο, στ' αφτια κι στη γυρω πριοχη, οσο επαιζε τον πουτσο μου με το χερι της. Ειδες που επεστρεψα της λεω? καλα εκανες, μου απανταει γιατι θα περασουμε πολύ ωραια κι με ξαπλωνει κατω κι παει προς τον πουτσο που ειχε αρχισει να καυλωνει. Περασμα σκουφου, χωρις να ρωτησει κι μου λεει με νοημα! τωρα θε δεις τι θα παθεις. Επειδη δεν την ηξερα, για λιγο επαθα ενα πανικο, αλλα οταν τον εβαλε στο στομα, ηρεμισα κι απολαμβανα το τσιμπουκι της που ηταν αρκετα καλο, εντονο στο μεγαλυτερο μερος του, επειδη σταματαγε καθε λιγο την ενταση κι αρχιζε ξανα. Εγω βρηκα ευκαιρια κι επαιζα με τη κλειτοριδα της ενω μου ειπε να μην βαλω χερι μεσα. Να σε γλυψω τη ρωτησα .... χμμμμμμμμμμ το θελω αλλα με το δεκαρικο δε γινεται. Κατσε παραπανω να κανουμε πολλά με την ησυχια μας. ΟΚ της λεω, 15 λεπτα τα εχω οποτε .... πόσο κι τι κανουμε? Αυτο που θελεις μου απανταει κι 15€ ακομα κι χωρις να την αφησω να το σκεφτει περισσοτερο την αρπαω την ξαπλωνω κι αρχιζω να τη γλυφω!
Απιστευτη αισθηση του μουνιου της το οποιο - σημειωτεον - μοσχοβόλαγε!!! επαιζα με τη κελιτοριδα, της γαμουσα το μουνακι με τη γλωσσα μου κι ξανα τη κλειτοριδα. Σταδιακά αρχισε να γινεται μουσκεμα κι να αφηνει κατι βογγητα ευχαριστησης κι περισσοτερα υγρα καθε φορα. Σταματησα τη περιποιηση της κατω περιοχης προς μεγαλη της απογοητευση κι ανεβηκα προς τα βυζακια της που με ειχε τρελανει εκεινη η ρογα που ηταν τεταχτη σα να ηθελε να σου βγαλει το ματι!!!!!!! ενω με το χερι μου επαιζα συνεχεια το μουνακι της κι τη κλειτοριδα της κι προς εκπληξη μου τα υγρα αρχιζαν να βγαινουν προς τα εξω. Παραδοξως η μικρα ειχε ακυλωσει πολύ κι καποια στιγμη βγαζει κατι κραυγουλες υδονης κι μου λειε σε θελω μεσα μου, ξεσκισε με οσο πιο αγρια μπορεις! τη στεινω στα 4 κι αρχιζω ηρεμα για αρχη, μη χυσω αμεσως ενω εκεινη ηταν γυρισμενη προς τον δεξιο καθρεπτη που ειχε το δωματιο να με βλεπει κι να δαγκωνει τα χειλη της κι μετα αυξησα ρυθμο με χαστουκακια στα κωλομαγουλα που της αρεσαν αρκετα. Μετα απο λιγο στη στηνω σε ιεραποστολικο να βλεπω τις ρογες της κι με "κλειδωσε" εκει με τα ποδια της που περασε απο πισω μου κι με εσπρωχνε προς τα μεσα!
Δε μπορεσα να κρατηθω αλλο κι τελειωσα μεσα της κι εκεινη με εσπρωχνε περισσοτερο μεσα της με βογγητα κι λεγοντας μου θελω κι αλλο.
Βγαινοντας απο μεσα της, τριβόταν πανω μου με το κωλο της, χωρις να αλλαξει σταση, γυρισε το κεφαλι της κι με φιλαγε στο λαιμο, στα αυτια κι στο μπρατσο κι μου λεει με χαμιλη φωνη .... θελω κι αλλο ξανα! ποτε θα ερθεις παλυ? Συντομα της απανταω. Σου αρεσε με ρωταει με νοημα, θελεις να το κανουμε ξανα? Φυσικα της λεω θα το κανονισω να βρεθουμε. Οταν θα ερθεις πες του (να ενημρωσω τον τσατσο) για μισαωρο με 50€ για να μην μας ενοχλησει κι να κλεισει το μαγαζι για αυτο το μισαωρο.
Με λιγα λογια η Μαρινα ηταν οντως μια πολύ καλή επιλογή κι μου εφτιαξε τη μερα!!!!!!!!!!! Λίγο ο τσατσος μου τη χαλασε που στο 15λεπτο φωναξε να συντομευει η κοπελα, αλλα αυτη δε χαμπαριασε κι συναχισαμε ακαθεχτοι το "εργο " μας!
Συνολικα εκατσα στο δωματιο γυρω στο 25αλεπτο, κι οταν δεχτηκα τον επιπλεον χρονο η κοπελα εγινε αλλος ανθρωπος! Πολύ αλή επιλογη κι συστηνεται εστω κι για το 10αρικο!
Ελπιζω να βοηθησα καπως με τη κριτική μου! Καλη συνεχεια σε ολους κι καλα γαμισια να εχουμε το 2018!
Απιστευτη αισθηση του μουνιου της το οποιο - σημειωτεον - μοσχοβόλαγε!!! επαιζα με τη κελιτοριδα, της γαμουσα το μουνακι με τη γλωσσα μου κι ξανα τη κλειτοριδα. Σταδιακά αρχισε να γινεται μουσκεμα κι να αφηνει κατι βογγητα ευχαριστησης κι περισσοτερα υγρα καθε φορα. Σταματησα τη περιποιηση της κατω περιοχης προς μεγαλη της απογοητευση κι ανεβηκα προς τα βυζακια της που με ειχε τρελανει εκεινη η ρογα που ηταν τεταχτη σα να ηθελε να σου βγαλει το ματι!!!!!!! ενω με το χερι μου επαιζα συνεχεια το μουνακι της κι τη κλειτοριδα της κι προς εκπληξη μου τα υγρα αρχιζαν να βγαινουν προς τα εξω. Παραδοξως η μικρα ειχε ακυλωσει πολύ κι καποια στιγμη βγαζει κατι κραυγουλες υδονης κι μου λειε σε θελω μεσα μου, ξεσκισε με οσο πιο αγρια μπορεις! τη στεινω στα 4 κι αρχιζω ηρεμα για αρχη, μη χυσω αμεσως ενω εκεινη ηταν γυρισμενη προς τον δεξιο καθρεπτη που ειχε το δωματιο να με βλεπει κι να δαγκωνει τα χειλη της κι μετα αυξησα ρυθμο με χαστουκακια στα κωλομαγουλα που της αρεσαν αρκετα. Μετα απο λιγο στη στηνω σε ιεραποστολικο να βλεπω τις ρογες της κι με "κλειδωσε" εκει με τα ποδια της που περασε απο πισω μου κι με εσπρωχνε προς τα μεσα!
Δε μπορεσα να κρατηθω αλλο κι τελειωσα μεσα της κι εκεινη με εσπρωχνε περισσοτερο μεσα της με βογγητα κι λεγοντας μου θελω κι αλλο.
Βγαινοντας απο μεσα της, τριβόταν πανω μου με το κωλο της, χωρις να αλλαξει σταση, γυρισε το κεφαλι της κι με φιλαγε στο λαιμο, στα αυτια κι στο μπρατσο κι μου λεει με χαμιλη φωνη .... θελω κι αλλο ξανα! ποτε θα ερθεις παλυ? Συντομα της απανταω. Σου αρεσε με ρωταει με νοημα, θελεις να το κανουμε ξανα? Φυσικα της λεω θα το κανονισω να βρεθουμε. Οταν θα ερθεις πες του (να ενημρωσω τον τσατσο) για μισαωρο με 50€ για να μην μας ενοχλησει κι να κλεισει το μαγαζι για αυτο το μισαωρο.
Με λιγα λογια η Μαρινα ηταν οντως μια πολύ καλή επιλογή κι μου εφτιαξε τη μερα!!!!!!!!!!! Λίγο ο τσατσος μου τη χαλασε που στο 15λεπτο φωναξε να συντομευει η κοπελα, αλλα αυτη δε χαμπαριασε κι συναχισαμε ακαθεχτοι το "εργο " μας!
Συνολικα εκατσα στο δωματιο γυρω στο 25αλεπτο, κι οταν δεχτηκα τον επιπλεον χρονο η κοπελα εγινε αλλος ανθρωπος! Πολύ αλή επιλογη κι συστηνεται εστω κι για το 10αρικο!
Ελπιζω να βοηθησα καπως με τη κριτική μου! Καλη συνεχεια σε ολους κι καλα γαμισια να εχουμε το 2018!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2018
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2018
Tυπε μην τσιγκουνευεσαι,κλειστην καμια ωρα με 200ευρω
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
07 Μαρτίου, 2018
Τύπε δεν κατάλαβα...25€ ελδωσες τελικά?
giannos69
07 Μαρτίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
NAI, 25€ κι περασα πολύ ωραια. Για μενα ειναι VFM, ειδικα μετα απο όσα ειδα χθές στη περιοχη.
Manost
07 Μαρτίου, 2018
ρε αδερφέ οκ έντάξει.δικά σου είναι τα χρηματα τα διαθέτεις όπως νομίζεις αλλά 15 ευρώ για γλυφομουνι και 10 λεπτα παραπάνω είναι πάρα πολλά.μετά καλομαθαινουν.και είναι κομοδίνα αν δεν λαδωσεις
f21
15 Ιουνίου, 2018
Vfm είναι φίλε... για την κοπέλα όχι για σες
quaresma17.6
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5