Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
249103
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Καλησπέρα χύστες.
Ο τίτλος τα λέει όλα, νομίζω. Δεν είναι μόνο alert για φόλα, είναι και alert για κίνδυνο στην υγεία.
Ακριβώς. Η νεαρή Αντζελίνα κόλλησε κάποιο δερματικό παράσημο στο κωλαράκι της, αλλά το κρύβει επιμελώς στο σαλόνι. Όταν όμως στο δωμάτιο βγάλει τα διακοσμητικά ρούχα της, φαίνεται το δερματικό που έχει βγάλει πάνω στα κωλομέρια της.
Δυστυχώς για εμένα, όταν το είδα είχα ήδη πληρώσει τα 20€ και μου είχε ήδη περάσει το προφυλακτικό και είχε ήδη προχωρήσει σε μια μέτριας απολαυστικότητας πεολειχία.
Μην σας τα πολυλογώ, μπήκε στο δωμάτιο με μούτρα, ξεκίνησε με ελάχιστα προκαταρτικά και σε 1 λεπτό φόρεσε προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο. Μία στάση όλη κι όλη, στα τέσσερα. Μόλις είδα το δερματικό, ξενέρωσα. Έχυσα από την συσσωρευμένη αγαμία και μόνο.
Την ρώτησα αν πήγε στον γιατρό, και μου είπε ότι της είπε ότι δεν είναι τίποτε. Της είπα ότι πρέπει να πάρει κάποιο φάρμακο για αυτό, και μου είπε ότι πήρε. Επίσης μου είπε ότι δεν το έχει πολύ καιρό.
Μαύρο από εμένα στο συγκεκριμένο μαγαζί, διότι δεν προσέχουν τα κορίτσια τους.
Καλό απόγευμα χύστες, και να προσέχετε την υγεία σας.
Ο τίτλος τα λέει όλα, νομίζω. Δεν είναι μόνο alert για φόλα, είναι και alert για κίνδυνο στην υγεία.
Ακριβώς. Η νεαρή Αντζελίνα κόλλησε κάποιο δερματικό παράσημο στο κωλαράκι της, αλλά το κρύβει επιμελώς στο σαλόνι. Όταν όμως στο δωμάτιο βγάλει τα διακοσμητικά ρούχα της, φαίνεται το δερματικό που έχει βγάλει πάνω στα κωλομέρια της.
Δυστυχώς για εμένα, όταν το είδα είχα ήδη πληρώσει τα 20€ και μου είχε ήδη περάσει το προφυλακτικό και είχε ήδη προχωρήσει σε μια μέτριας απολαυστικότητας πεολειχία.
Μην σας τα πολυλογώ, μπήκε στο δωμάτιο με μούτρα, ξεκίνησε με ελάχιστα προκαταρτικά και σε 1 λεπτό φόρεσε προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο. Μία στάση όλη κι όλη, στα τέσσερα. Μόλις είδα το δερματικό, ξενέρωσα. Έχυσα από την συσσωρευμένη αγαμία και μόνο.
Την ρώτησα αν πήγε στον γιατρό, και μου είπε ότι της είπε ότι δεν είναι τίποτε. Της είπα ότι πρέπει να πάρει κάποιο φάρμακο για αυτό, και μου είπε ότι πήρε. Επίσης μου είπε ότι δεν το έχει πολύ καιρό.
Μαύρο από εμένα στο συγκεκριμένο μαγαζί, διότι δεν προσέχουν τα κορίτσια τους.
Καλό απόγευμα χύστες, και να προσέχετε την υγεία σας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2018
Όνομα κοπέλας
Αντζελίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Μην φοβάσαι αδερφέ δεν έχεις κολλήσει τίποτα..
Στη κοπέλα να ευχηθώ περαστικά..
ΥΓ: Ας της δώσουνε 15 μέρες άδεια να ξεκουραστεί μέχρι να της περάσει, όχι να δουλεύει με το δερματικό και να το κρύβει κι όλας για να ξεγελάσει τους πελάτες!
Έχει άλλος προσέξει αν το έχει ακόμα?