Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 233 10
Μπουρδέλα
277776
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κάμποσες μερες πριν, επισκέφθηκα το Χριστινάκι...
Έχουν γραφεί τα πάντα από προηγούμενους για την κοπέλα. Οπότε θα γράψω μόνο για το ξεκώλιασμα, το οποίο δείχνει να το γουστάρει. Μικρό υπόγειο μπουρδέλο με μικρά δωμάτια, που δεν λάμπουν από καθαριότητα...
Μπήκα δωμάτιο και άκουγα από δίπλα, ρεσιτάλ πόνου πούδινε πελάτης στο Χριστινάκι
Καύλωσα πάραυτα και -σε λίγο- το ρεσιτάλ συνεχίστηκε, με το καυλί μου καρφωμένο και στις 3 τρυπούλες της Χριστινιώς. Μπήκε χαμογελαστή και τρίφτικε ναζιάρικα πάνω μου. Όρθιος ήμουν και με τσιμπούκωσε πέφτωντας στα γόνατα. Κώλο ήθελα και την σταμάτησα. Στο κρεβάτι τη γάμησα στα 4 λίγο από μουνί και πολύ κωλί!!! Δεν κλέβει ούτε δυσανασχετεί. Βγαζει καυλοβογγητά, κραυγούλες κι αναστεναγμούς ηδονής. Ή μήπως πόνου??
Κατάβηκα απ το κρεβάτι και όρθιος υνέχισα να την καρφώνο στο κώλο. Μετά από λίγο πέταξα τη καπότα και το κορίτσι τα πήρε στο στόμα.
Έχουν γραφεί τα πάντα από προηγούμενους για την κοπέλα. Οπότε θα γράψω μόνο για το ξεκώλιασμα, το οποίο δείχνει να το γουστάρει. Μικρό υπόγειο μπουρδέλο με μικρά δωμάτια, που δεν λάμπουν από καθαριότητα...
Μπήκα δωμάτιο και άκουγα από δίπλα, ρεσιτάλ πόνου πούδινε πελάτης στο Χριστινάκι
Καύλωσα πάραυτα και -σε λίγο- το ρεσιτάλ συνεχίστηκε, με το καυλί μου καρφωμένο και στις 3 τρυπούλες της Χριστινιώς. Μπήκε χαμογελαστή και τρίφτικε ναζιάρικα πάνω μου. Όρθιος ήμουν και με τσιμπούκωσε πέφτωντας στα γόνατα. Κώλο ήθελα και την σταμάτησα. Στο κρεβάτι τη γάμησα στα 4 λίγο από μουνί και πολύ κωλί!!! Δεν κλέβει ούτε δυσανασχετεί. Βγαζει καυλοβογγητά, κραυγούλες κι αναστεναγμούς ηδονής. Ή μήπως πόνου??
Κατάβηκα απ το κρεβάτι και όρθιος υνέχισα να την καρφώνο στο κώλο. Μετά από λίγο πέταξα τη καπότα και το κορίτσι τα πήρε στο στόμα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2018
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
PEODAS
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αυτό όμως που αναφέρεις στο τέλος, περί cim πρέπει κάπως να το διευκρινίσεις,
διότι δεν περιλαμβάνεται επίσημα στις υπηρεσίες (το κάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις
και κατ' εξαίρεση). Έχει αλλάξει κάτι;
εγώ ειμαι χρόνια πελάτης της απο δευκαλιωνος,
Τελος στο στόμα δεν μου κάνει κατα τα αλλά ειναι εγκυηση..
Κι από ότι γράφεις στο σχόλιό σου -(το κάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις
και κατ' εξαίρεση)- αντιλαμβάνομαι πως είσαι γνώστης. Αλλά φίλε μου, ούτε "ο γαμάω" είμαι, ούτε κάποιος ομορφ-Άντρακλας. Ναι, είμαι περιποιημένος & καθαρός, αλλά με τίποτα δεν είμαι "ειδική περίπτωση" να πέσουν οι γυναίκες -& δη, οι εκδιδόμενες- στα πόδια μου.