Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Απόγευμα Δευτέρας και όπως ήμουν στη Διδύμου ψιλό απογοητευμένος με τις συνήθεις παρουσίες περνάω και μια από Ελλης3 μπας και έχει επιστρέψει η Πωλίνα αλλά τίποτα ήταν μια γκιλφ με κοντοκουρεμένο μαλλί και πρόστυχη φάτσα που την είχα δει παλιότερα Διδύμου 27.Ενω αρχικά έφυγα μετά από λίγο γύρισα καθώς είχε κάτι επάνω της που με τράβηξε έτσι λέω άντε ας πάω να δω έτσι δίνω το 20€ο και πάω δωμάτιο έρχεται η Βικτώρια βγάζει το ολόσωμο που φορούσε με το αναμενόμενο αποτέλεσμα να προβάλει ένα σώμα κανονικό αλλά χαλαρωμενο και με πεσμένα βυζιά αφού η γυναίκα είναι σίγουρα 50~+,-χωρις πολλά προκαταρκτικά πάει κατευθείαν να μου πάρει τσιμπούκι χωρίς Καποτά αφού πρώτα περιποιήθηκε τα μπαλάκια εγώ της είπα να μου περάσει προφυλακτικό όπως και έκανε και στη συνέχεια έκανε ένα μέτριο οριακό τσιμπούκι.
Κατόπιν ανέβηκε από πάνω μου μετά την γύρισα σε κανονική στάση όπου και τελείωσα.Εχει μουνόχειλα ξεχειλωμεμνα και στο σεξ ικανοποιητική σχετικά συμμετοχή.
Γενικά η συνεύρεση με την Βικτώρια δεν μου άφησε κάτι ήταν μια φλασια της στιγμής και δεν νομίζω να δοκιμάσω πάλι μαζί της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Ανώτερος
103
Πόντοι:
7.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, professorx, doc_lin και 4 άλλα μέλη

Σχόλια