Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 71 10
Μπουρδέλα
78512
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Εγώ πήγα την Κυριακή 1/3/2009 κατα τις 12¨30 το μεσημέρι..Ήταν η Άννα..μόλις την είδα είπα ότι είναι μουνάρα..αδύνατη με ΤΕΛΕΙΟ βυζι και μικρο κολαράκι και όμορφο πρόσωπο..τεσπα μπίκα μέσα αλλά αυτή άργησε να έρθει και ψιλοσπάστικα..μετά απο κανά 20 λεπτο μπαίνει μέσα..μου λέει "άργησα?" τησ λέω "ε..λιγάκι"..τεσπα με αρχιζει κατευθείαν στην πίπα αλλα εγ΄ς δε ξέρω ρε μαγκεσ δε μου σηκωνωταν με τιποτα..βασικα ε κατηγορω τι κοπέλα γιατι μάλλον ήταν δικό μου το θέμα..τεσπα αφου προσπαθησε κανα πενταλεπτο μονο με πιπα και με το χερι για να μου σηκωθεί, δε μπορω να πω,υπομονετικη είναι πολυ,τησ λέω παράτατο ,δε φταισ εσυ, εγώ φταίω ..και αφού είμουνα σε σκέψεις για την κατασταση μου..αυτή καθως ετοιμαζότανε άρχιζε και γέλαγε και στα καπάκια τησ λέω γιατί γελάς? και μου λέει "δε ξερω τι έχει συμβεί σήμερα αλλά και πριν απο σένα είχα μια ίδια περίπτωση γιαυτό και άργησα να σου έρθω" δηλαδη πριν απο μένα ήταν σε έναν άλλο που ούτε αυτουνου δε του σηκωνώταν..ε..γάμησε λέω..πάντως παιδια η κοπέλα και μουνάρα είναι και καλή συμπεριφορά και υπομονετική..μάλλον εγώ για δικούς μου λόγουσ δε κατάφερα να γαμήσω..δε ρώτησα ηλικία αλλα κάπου στα 22 την κάνω και είναι και Ελληνίδα..αξίζει τον κόπο να πάτε..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού