Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 282 10
Μπουρδέλα
263690
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κατάθεση στην πορνοστάρ της φυλής Anna Bell Peaks... εεεε την Βερόνικα εννοώ. Τη προηγούμενη φορά που την πήρα της είπα ότι μοιάζει με αυτήν και το θυμότανε Χαρακτηριστικά δεν θα πω, γιατί τα είπα στην προηγούμενη κριτική μου, όπως και άλλοι συναγωνιστές. Το μόνο καινούργιο που παρατήρησα ήταν λίγες ραγάδες στα βυζόμπαλα
Είσοδος της κοπέλας όπου με βλέπει να πλένω το εργαλείο μου και να μου λέει:
-i see that u do what u have to do, haha
-yeah
-i believe that u want without condom
-that's right
Όλα αυτά καθώς έπαιρνε στάση έτοιμη για όλα στο κρεβάτι και με προσκαλούσε.
Άρχισε μία πίπα αργή και αισθησιακή, ενώ την χούφτωνα τον κώλο. Κάποια στιγμή σταμάτησα το χούφτωμα, σταματάει την πίπα και μου λέει "don't stop" και μου έβαλε το χέρι στο κωλομέρι της για συνεχίσω το χούφτωμα
Της λέω για 69 και παίρνει θέση, γλύφωντας την μουνάρα της που ήταν λίγο ημερών αξύριστη. Την δάγκωσα καταλάθος και μου είπε ότι της αρέσει να την γλείφουνε αλλά όχι να την δαγκώνουν
Λίγο πριν βάλει καπότα της λέω να κάνει και ισπανικό (αφού είναι στο πρόγραμμα) και να με κοιτάει καυλωτικά λέγωντάς μου:
-Do you like this?
-Yes your boobs have great felling
-Yes, do you like Anna Bell Peaks' boobs?
-XAAXAX yes
-Do you like Anna Bell Peaks?
-I like you more
-Cause i am real?
-Cause you are better
Εκεί ερχόμαστε πιο κοντά ανταλλάζοντας γλωσσόφιλα
-So, are u ready for anal?
-No, do you want to finish in my mouth?
-No...why?
-πολύ μεγάλο
-But, the previous time it was ok? I will be gentle, i don't want to hurt you
-Yes, no one wants to hurts it's other
Επέμενα τόσο, γιατί πήγα αποκλειστικά για τον κώλο της. Αφού βάλει τζελ γυρνάει στα 4 ,πάω να μπω σιγα σιγα, μπαίνω ο μισός και αμέσως σφίγγει τα δόντια και μαγγώνει... κάνω μια-δυο πιστονιές και φαίνεται να πονάει πολύ, με σταματάει και μου λέει "it's too big for now, if i were in my house it would be great, but not now" Βάζει και άλλο τζελ. Ξαναμπαίνω ολόκληρος και κοπανάει μία το κρεβάτι και ξαναμαγγώνει. Λέω εφέ θα είναι και αρχίζω πιστονιές, ενώ ταυτόχρονα χτυπάει η τσα2 στα 7-8 λεπτά. Βλέπω ότι συνεχίζει να πονάει και επειδή δεν τελείωνα, γιατί δεν καύλωνα με την κατάσταση το βάζω στο μουνί της. Πάλι είχε σφίξει τα δόντια και έδειχνε να πονάει. Την γυρίζω σε ιεραποστολικό όπου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά δεν έχυνα. Βγάζω καπότα, σηκώνομαι όρθιος και αρχίζει το τρομπόνι (αφού πρώτα είπε να τελιώνουμε σε 1 λεπτό). Ήταν ωραία η πίπα με χάιδεμα μπαλακίων και τελίσα μέσα στην στοματική της κοιλότητα.
Αφού τα φτήνει, της λέω ότι την προηγούμενη φορά είχε ένα θέμα στην αρχή, αλλά μετά όλα κύλησαν ομαλά και αν φταίει κάτι άλλο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να πάρει τέτοιο μέγεθος ακόμα (6 το απόγευμα) γιατί υπάρχουν και άλλοι πελάτες. Της λέω ποια είναι η κατάλληλη ώρα και μου λέει μετά τις 10 επειδή θα έχει ξεκολιαστεί και δεν θα πονάει τόσο Χαιρετηθήκαμε και έφυγε αφού έφυγε, έκλεισε το φως για να μην με δουν οι συναγωνιστές
Με λίγα λόγια δεν το έκλαψα, ούτε το χάρηκα το 20άρι που έδωσα, γιατί δεν χάρηκα κώλο. Αν ήταν κάποια φόλα μπορεί να την πήγαινα γαμιώντας και να της έδινα το κώλο στο χέρι. Όμως, επειδή και η ίδια κατάλαβε ότι δεν βοήθησε να τελειώσω εντός χρονικού ορίου έκατσε πάνω από 10 λεπτά και προσπάθησε να μην φύγω άχυστος. Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλους αυτό που συνέβει σε μένα Ακόμα, στην αρχή μπαίνει στο δωμάτιο με pse διάθεση, όμως το γυρνάει άνετα και σε gfe.
10 λόγω μετρό.
Καλά γαμήσια
Είσοδος της κοπέλας όπου με βλέπει να πλένω το εργαλείο μου και να μου λέει:
-i see that u do what u have to do, haha
-yeah
-i believe that u want without condom
-that's right
Όλα αυτά καθώς έπαιρνε στάση έτοιμη για όλα στο κρεβάτι και με προσκαλούσε.
Άρχισε μία πίπα αργή και αισθησιακή, ενώ την χούφτωνα τον κώλο. Κάποια στιγμή σταμάτησα το χούφτωμα, σταματάει την πίπα και μου λέει "don't stop" και μου έβαλε το χέρι στο κωλομέρι της για συνεχίσω το χούφτωμα
Της λέω για 69 και παίρνει θέση, γλύφωντας την μουνάρα της που ήταν λίγο ημερών αξύριστη. Την δάγκωσα καταλάθος και μου είπε ότι της αρέσει να την γλείφουνε αλλά όχι να την δαγκώνουν
Λίγο πριν βάλει καπότα της λέω να κάνει και ισπανικό (αφού είναι στο πρόγραμμα) και να με κοιτάει καυλωτικά λέγωντάς μου:
-Do you like this?
-Yes your boobs have great felling
-Yes, do you like Anna Bell Peaks' boobs?
-XAAXAX yes
-Do you like Anna Bell Peaks?
-I like you more
-Cause i am real?
-Cause you are better
Εκεί ερχόμαστε πιο κοντά ανταλλάζοντας γλωσσόφιλα
-So, are u ready for anal?
-No, do you want to finish in my mouth?
-No...why?
-πολύ μεγάλο
-But, the previous time it was ok? I will be gentle, i don't want to hurt you
-Yes, no one wants to hurts it's other
Επέμενα τόσο, γιατί πήγα αποκλειστικά για τον κώλο της. Αφού βάλει τζελ γυρνάει στα 4 ,πάω να μπω σιγα σιγα, μπαίνω ο μισός και αμέσως σφίγγει τα δόντια και μαγγώνει... κάνω μια-δυο πιστονιές και φαίνεται να πονάει πολύ, με σταματάει και μου λέει "it's too big for now, if i were in my house it would be great, but not now" Βάζει και άλλο τζελ. Ξαναμπαίνω ολόκληρος και κοπανάει μία το κρεβάτι και ξαναμαγγώνει. Λέω εφέ θα είναι και αρχίζω πιστονιές, ενώ ταυτόχρονα χτυπάει η τσα2 στα 7-8 λεπτά. Βλέπω ότι συνεχίζει να πονάει και επειδή δεν τελείωνα, γιατί δεν καύλωνα με την κατάσταση το βάζω στο μουνί της. Πάλι είχε σφίξει τα δόντια και έδειχνε να πονάει. Την γυρίζω σε ιεραποστολικό όπου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά δεν έχυνα. Βγάζω καπότα, σηκώνομαι όρθιος και αρχίζει το τρομπόνι (αφού πρώτα είπε να τελιώνουμε σε 1 λεπτό). Ήταν ωραία η πίπα με χάιδεμα μπαλακίων και τελίσα μέσα στην στοματική της κοιλότητα.
Αφού τα φτήνει, της λέω ότι την προηγούμενη φορά είχε ένα θέμα στην αρχή, αλλά μετά όλα κύλησαν ομαλά και αν φταίει κάτι άλλο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να πάρει τέτοιο μέγεθος ακόμα (6 το απόγευμα) γιατί υπάρχουν και άλλοι πελάτες. Της λέω ποια είναι η κατάλληλη ώρα και μου λέει μετά τις 10 επειδή θα έχει ξεκολιαστεί και δεν θα πονάει τόσο Χαιρετηθήκαμε και έφυγε αφού έφυγε, έκλεισε το φως για να μην με δουν οι συναγωνιστές
Με λίγα λόγια δεν το έκλαψα, ούτε το χάρηκα το 20άρι που έδωσα, γιατί δεν χάρηκα κώλο. Αν ήταν κάποια φόλα μπορεί να την πήγαινα γαμιώντας και να της έδινα το κώλο στο χέρι. Όμως, επειδή και η ίδια κατάλαβε ότι δεν βοήθησε να τελειώσω εντός χρονικού ορίου έκατσε πάνω από 10 λεπτά και προσπάθησε να μην φύγω άχυστος. Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλους αυτό που συνέβει σε μένα Ακόμα, στην αρχή μπαίνει στο δωμάτιο με pse διάθεση, όμως το γυρνάει άνετα και σε gfe.
10 λόγω μετρό.
Καλά γαμήσια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2018
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2018
πηγα χτες αλλα ηταν κλειστα ειναι μονο καθημερινες?
G
guccimane
14 Ιανουαρίου, 2018
χθες ήταν παρασκευή, απλά ήταν κλειστά λόγω βροχής απ'ότι έμαθα
quaresma17.6
17 Ιανουαρίου, 2018
Σορρυ ρε φίλε αλλά πήγε να σε ξεφορτωθει με μια πιπα και μας γράφεις τίτλο ξεκολιαστε την?
Profilaktika
18 Ιανουαρίου, 2018
Ο τίτλος είναι προσβλητικός κι ας είναι πόρνη... Η κριτική καλή...
A
angel1
19 Ιανουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ξεκολιάστε την για να πηγαίνω στις 22:00 που θα είναι ξεχειλωμενη για να μην πονάει Μπορεί να είναι παραπλανητικος ο τίτλος αλλά τον εξηγώ στην κριτική
quaresma17.6
19 Ιανουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Πάντα προσπαθώ να χρησιμοποιώ χιούμορ στην κριτική και όχι να προσβαλλω. Βασικά μου το είπε η ίδια ότι στις 22:00 θα είναι ξεκωλιασμενη, οπότε δε νομίζω να προσεβαλλα καμία
quaresma17.6
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6