Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 36 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επισκέπτηκά σήμερα το εν λόγω σπιτάκι, μιας που γενικά σήμερα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο στιν πιάτσα. Εμφανίστηκε η Μαρίνα, η γνωστή κοντούλα με το παιχνιδιάρικο βλέμα. Να συμπληρώσω ότι την συγκεκριμένη κοπέλα έχω επισκεφτεί ακομα 2-3 φορές πριν από μήνες. Η Μαρίνα δεν έχει αλλάξει. Το κλασσικό στυλάκι, μπένει μέσα στο δωμάτιο, κουρνιάζεται στην αγκαλιά σου και έπειτα από λίγο αρχίζει την πίπα, συνεχίζοντάς την εσύ στα γόνατα και αυτή να σε πιπώνει. Μετά από την πίπα, έρχεται η πράξη. Δυστυχώς όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα η κοπέλα παραπονιέται οτι το μουνάκι της πονάει. Μέχρι να χύσω μου έλεγε να την πηδάω σιγά σιγά γιατί πονάει. Δεν γίνεται κάθε φορά που πάω να πονάει το μουνί της. Πετούσε κάτι αποτυχημένες ατάκες καθώς το κάναμε, και στο τέλος μου είπε να παω να τον κόψω λίγο... Η άποψη μου είναι οτι τα 35ε είναι πεταμένα. Επίσης οι κινήσεις της δείχνουν οτι βιάζεται να φύγεις από το δωμάτιο, ούτε λεπτό η κάθε στάση. Στο παρελθόν επέλξα και το πρόγραμμα των 50, που μένει παραπάνω στο δωμάτιο και είναι πιο άνετα. Δυστυχώς ήταν το ίδιο, με καμία ικανοποίηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Cecell
Μέγας
35
Πόντοι:
4.525
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sithlord