Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 33 10
Μπουρδέλα
47292
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Αννα ειναι απο ρουμανια και 22χρονων τη συναντησα πριν δυο μερες που δουλευε στη ΚΟΛΩΝΟΥ30Β στην απογευματινη βαρδια και την αδικησα γραφωντας οτι ειναι αβυζη.Σε αυτο το σπιτι εμφανιστηκε χωρις σουτιεν, βυζακι στο 2 με μεγαλη περιφερεια ρογας.Ειναι καστανοξανθη με σπαστο μαλι μεχρι τους ομους ,αδυνατη με μικρο κολαρακι και1:60 με1:65 με μποτες και ισια ποδια.Στο σαλονι με βουτηξε απο το χερι και με πηγε στο δωματιο.ΤΙ θελεις με ρωτησε να κανουμε;Πιπα με κατακορυφο της ειπα και γελασε.ΜΗ βιαζεσαι μονο της ειπα και εδωσα τα 15.Ηρθε σε λιγο και της ζητησα να βγαλει τις μποτες της κατι στο οποιο δεν ειχε αντιρηση.Καθισε πανω μου και αρχισε να τριβεται και να γλυφει σε λαιμο στηθος και στα μπουτια μου.Βαζει το προφυλακτικο και αρχιζει να γλυφει και να πιπωνει σε σταση69 ενω εγω επαιζα με το γατακι της που ηταν σφιχτο.Αρνηθηκε να της βαλω και δευτερο δαχτυλο γιατι ποναγε.Η πιπα και τα χαδακια κρατησαν κανα 10λεπτο και στη συνεχεια τη πηρα σε κανονικη σταση και μετα στα τεσσερα και στο τελος μπρουμητα οπου τελειωσα.ΔΕ βιαστηκε να βγει και ειχαμε κουβεντουλα για την ηλικια μου, χρειαστηκε να της δειξω ταυτοτητα για να πειστει οτι δεν ειμαι συνομιλικος της.Απογευματα ειναι στη κολωνου30β και μετα ερχεται σε αυτο το σπιτι που δυστηχως τα δωματια ειναι χειροτερα και απο φτηνο ξενοδοχειο της καλκουτας.ΕΙΝΑΙ VFM KAI GFE και αμα συνεχισει με την ιδια διαθεση θα κανει καριερα στη περιοχη.Η τσατσα ευγενικη και δεν ενοχλησε παρα το 20 λεπτο που καθησαμε.Ηταν κοντα 3 :00και για οσους εχουν αμαξι τετοιες ωρες δεν υπαρχει προβλημα και ειδικα μερες με μπαλα και κρυο.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού