Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επειδη ειχα σεκλετια και βασανα πολλα ειχα αναγκη μια καλη πιπα για να γλυτωσω από την καταθλιψη και την γεροντικη άνοια.
Πηγα λοιπον βουρ για την Κλεοπατρα
Ηταν 4 κοπελες παλι. Εντυπωση μου εκανε μια μικρη λατινοαμερικανα, η Αλεξανδρα και η Λαουρα. Η πρωτη ηταν σαν εξωτικο μπιμπελο και η δευτερη ειχε τρομερα ωραια πεπονια.
Εγω όμως ειχα τον στοχο μου (που με προδωσε όμως)
Η Κλεοπατρα εχει ως εξης:
Υψος αναμεσα 1,70 – 1,75
Σωματοτυπος¨: μοντελοπιπινε αλλα όχι κοκκαλιαρα
Πιασηματα: ναι
Προσωπο: 10, ωραια ματια και χειλια
Λαιμος: κυκνου
Στηθος: 1,5 – 2αρι αλλα με ωραιες ρωγες
Κωλος: 9
Γαμπες – μπουτια : 10 (ατελειωτα)
Γενικα ειναι πολυ ομορφη κοπελα.
Η τσα2 με περασε στο μεσα-βαθος δωματιο (δεν εχει καθρεφτη). Στο δωματιο ντουζιερα με σφραγισμενη πετσετα. Αυτή τη φορα το νερο ηταν ζεστο (επλυνα μονο το εργαλειο).
Μισανοιξα την πορτα και επερνα ματι από τον απεναντι καθρεφτη τα κοριτσια στην αιθουσα αναπαυσης τους. Καυλωτικο θεαμα.
Η Κλεο περασε από μπροστα και μου λεει «ένα λεπτο» και μο εστειλε φιλι.

Ηλθε οντως συντομα, την υποδεχτηκα ορθιος. Της εβγαλα το σουτιεν, εβγαλε τη κυλοτα που την περασα κολιε στο λαιμο μου. Με αγκαλισε και αλλα όχι τοσο θερμα οσο την πρωτη φορα. Το φιλι της ηταν διστακτικο. Ανταπεδωσα με πολύ μπαλαμουτι και φιλια στα βυζια.
Την εριξα στο κρεββατι και αρχισα το γλυφομουνι. Ανταποκριθηκε χαιδευοντας μου τα μαλια.
Μετα σηκώθηκα και ενώ ηταν ξαπλωτη αρχισα ένα mouth-fucking (ακαποτο).

Πρωτο σπασιμο: εβαλε χερι και εδειξε ότι δεν της αρεσε
Ξαπλωσα να μου παρει πιπα μας και φτιαξουν τα πραγματα. Η πιπα της σε αντιθεση με τη πρωτη φορα ηταν ρηχη και μονοτονη. Μετα από κανενα 5λεπτο της ειπα να ελθει 69. Ρουφηξα τα κρεμαστα μουνοχειλα και πιεσα με τη γλωσσα την κλειτο. Δεν ανταποκριθηκε ιδιαιτερα. Το παιζε λιγο κομμοδινο
Σταματησε μονη της το 69, μου φορεσε την ποτα και ανεβηκε πανω μου.’Η συμμετοχη της συνεχισε να είναι τυπικη.

Την τουμπαρα και αρχισα να σπρωχνω ιεραποστολικα . Η συμμετοχη της στο ιδιο στυλ.. Που και που σταματουσα να φιλαω τις γαμπες της και εσκυβα για τα βυζια της, τον λαιμο και το στομα της.
Την εστησα τελος πισωκολλητα και εχυσα με θεα το υπεροχο κωλαρακι της.
Η υπηρεσιες της ηταν μιας συνηθισμενης ιεροδουλης. Δεν ξερω αν εχει παει καποιος μαζι της για δευτερη φορα και τι εμπειρια ειχε.

Βεβαιωθειτε από τον κυκλο σας ότι η αποδοση της μαζι μου ηταν συμπτωματικη πριν ξαναπατε μαζι της. Μη ρισκαρετε το 20αρικο.
Ομορφη μεν αλλα πρεπει και να γαμιεται καλα. Αν δεν εχει κεφια ας καθεται στο σπιτι της,
Καλες γιορτες σε ολους και όλα τα φιλοτιμα κοριτσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
mkavlos
Ανώτατος
276
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 claimain, vangelisf, professorx και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2017
Μήπως της συμπεριφέρθηκες κάπως υπερβολικά βρε αδερφέ; Λες για mouth-fucking και άλλα σκληρά. Η Κλεοπάτρα δεν είναι τύπος PSE, αυτή αποδίδει στο GFE μόνο. Εγώ την πάω πάντα με το μαλακό και με γλυκόλογα, και περνάω πάντα ζάχαρη... Αυτή είναι η δική μου εμπειρία, και την έχω πάρει αρκετές φορές ώστε να είμαι σίγουρος για αυτά που σου γράφω.
21 Δεκεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έκανα ότι και την πρώτη φορά ακριβώς. Όσο για το month f δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια ανάποδη ξαπλωτη πίπα
21 Δεκεμβρίου, 2017

Ακριβώς έτσι που λέει ο kaloeros είναι.
Μάλλον την έκανες τη κουτσουκέλαΜαλακία τύπε.... και στη φόρεσε.
I
ILIAS1339
25 Δεκεμβρίου, 2017

απο την τελευταια κριτικη που δημοσιευτηκε μαλλον εχω εχω δικιο και οχι εσυ....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4