Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 362 10
Μπουρδέλα
348397
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχατε ποτέ κάποια σιτεμένη μπαμπάτσικη γειτόνεισα , με έκφυλο πρόσωπο(όχι όμορφο), βυζαρού που γουστάρει νεανικές πούτσες και κάνει υπέροχες πίπες; Εγώ όχι, για αυτό πάω σε μπουρδέλαΑυτό είναι η Αλιονα ή αυτό μου έβγαλε
Μπαίνει στο δωμάτιο και αρχίζουν τα κομπλιμέντα και από τις 2 πλευρές και μετά από λίγο μου δίνει τις βυζάρες για γλείψιμο και για ισπανικό... Είναι σκληρές και δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι, παρά να γλειψεις τις ρώγες... εμένα μου άρεσε
Επειδή είχα καυλωσει από το σκηνικό της λέω βάλε καποτα να σε σκισω . Τότε με παράπονο με ρωτάει
-Δεν θες παιχνίδια μαζί μου; και μου πέταξε τα βυζιά της στα μούτρα μου
-Θέλω...
-Ε τότε γιατί θες να με γαμησεις από τώρα
-Γιατί με έχεις καυλώσει
-Αλήθεια σου αρέσω;
-Δεν βλέπεις τι μου έχεις κάνει;
-Το έκανα εγώ ή τα βυζιά μου μόνο;
-Εσύ... αφού μου αρέσουν οι μεγάλες
-Αλήθεια;(και αρχίσαμε γλωσσοφιλα για λίγο..)
-Ώστε θα με γαμησεις και θα φύγεις ε;
-Έτσι δεν γίνεται;
-Ναι αλλά τον θέλω στο στόμα μου πρώτα
Η στήση μου ήταν κατοσταρα, η πίπα της υπέροχη με τις βυζάρες τις σε background και απορώ πως δεν εχυσα...
Μου λέει μετά
-Έχεις ωραία πουτσα...
-Ναι...;;;
-Είναι πουτσα για γαμήση
(Ε τότε έλα να σε γαμήσω, τόση ώρα κρατιέμαι )
Της λέω να βάλει καποτα και επιτέλους βάζει
Πάω να μπω και μου λέει...
-Τριψτω στο μουνι μου (Δεν θα γαμήσω σήμερα λέω )
Τον τριβω και βγάζει κραυγούλες τις λέω...
- Με έχεις κάνει πύραυλο
-Βάλτο μου για να δω αν λες αλήθεια...
-Το θες;
-Ναι δεν σε πιστεύω αλλιώς
Την κοιτάω στα μάτια και ταυτόχρονα μπαίνω . Αμέσως γουρλωσε τα μάτια και έβγαλε μία δυνατή κραυγή...
-Τώρα με πιστεύεις;
-Ναι μείνε λίγο ακίνητος, είναι μεγάλο (και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα )
2-3 λεπτά μείναμε σε ιεραποστολικη στάση με εμένα να δίνω πιστονιες και τα φιλιά και οι κραυγές ηδονης να κάνουν την φάση υπέροχη.
Μετά μου λέει να γυρίσουμε στα 4 και με παροτρυνε να την γαμάω δυνατά και χωρίς διαλείματα
Μπαίνω με τα χίλια και αυτή να βογγαει, να μου κάνει κομπλιμέντα για το εργαλείο μου και να σε κάποια φάση να χώνει το κεφάλι στο κρεβάτι βογγώτας στα όρια του λγμου . Εκεί σταματάω και μου λέει με δυνατή παραπονεμένη φωνή
- Μη σταματάς, σου είπα κάτι
-Σορρυ
Συνεχίζω λίγο όπου μου λέει να αλλάξουμε στάση γιατί δεν ήθελε να σταματήσω και ξενέρωσε ...
Της λέω να ανέβει επάνω, αλλά το έκανε με μισή καρδιά γιατί ειμουν καρακαυλομενος
Έβλεπα ότι δεν γουστάρει την θέση και στο λεπτό της λέω να τελειώσω στο στόμα της
Βγάζει καποτα και τον παίρνει στο στόμα...
Δεύτερος γύρος υπέροχης πιπας και τελείωμα μέσα της. Αφού στραγγιξα το είχε στο στόμα της για ακόμα ένα λεπτό και με εγλυφε. Από την όλη φάση ειμουν ακόμη καυλες.
Εφτυσε τα φλοκια σε χαρτοπετσετα και μετά άρχισαν κάτι ερωτήσεις τύπου.
Γιατί ήρθες μαζί μου
Δεν προτιμάς τις 20χρονες και προτιμάς τις 45αρες; (πόσοοοο;;;)
Έχεις γκομενα;
Στο τελευταίο της λέω όχι και μου λέει γιατί...
Μάλλον γιατί είμαι ασχημος
Με κοιτάει με σοβαρό ύφος και μου λέει
-Πήγαινε στον υπολογιστή και γράψε "ντουρακ" και μετεφρασε το στα ελληνικά από ρώσικα ... αυτό είσαι και όχι άσχημος
Μετά μου είπε ότι γουστάρει μικρούς και προικισμενους γιατί γουστάρει γαμηση και έχει βαρεθεί τους μικροτσουτσους γέρους που τις ζητάνε να τους γλειφει τα αρχιδια
Στο τέλος μου είπε ότι το ιδανικό μέγεθος για αυτήν είναι αυτή που είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο, για αυτό όσοι πληρειτε τις προϋποθέσεις σπεύσατε έστω για δοκιμή
Με τα σοσιαλ 20+ λεπτά στο δωμάτιο, η τσα2 χτύπησε στο 10 λεπτο, αλλά μετά τίποτα...
Συμμετοχή 9-10, δεν με αφήνει το συστημα
Πήγα με το μετρό.
Καλά γαμησια
Μπαίνει στο δωμάτιο και αρχίζουν τα κομπλιμέντα και από τις 2 πλευρές και μετά από λίγο μου δίνει τις βυζάρες για γλείψιμο και για ισπανικό... Είναι σκληρές και δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι, παρά να γλειψεις τις ρώγες... εμένα μου άρεσε
Επειδή είχα καυλωσει από το σκηνικό της λέω βάλε καποτα να σε σκισω . Τότε με παράπονο με ρωτάει
-Δεν θες παιχνίδια μαζί μου; και μου πέταξε τα βυζιά της στα μούτρα μου
-Θέλω...
-Ε τότε γιατί θες να με γαμησεις από τώρα
-Γιατί με έχεις καυλώσει
-Αλήθεια σου αρέσω;
-Δεν βλέπεις τι μου έχεις κάνει;
-Το έκανα εγώ ή τα βυζιά μου μόνο;
-Εσύ... αφού μου αρέσουν οι μεγάλες
-Αλήθεια;(και αρχίσαμε γλωσσοφιλα για λίγο..)
-Ώστε θα με γαμησεις και θα φύγεις ε;
-Έτσι δεν γίνεται;
-Ναι αλλά τον θέλω στο στόμα μου πρώτα
Η στήση μου ήταν κατοσταρα, η πίπα της υπέροχη με τις βυζάρες τις σε background και απορώ πως δεν εχυσα...
Μου λέει μετά
-Έχεις ωραία πουτσα...
-Ναι...;;;
-Είναι πουτσα για γαμήση
(Ε τότε έλα να σε γαμήσω, τόση ώρα κρατιέμαι )
Της λέω να βάλει καποτα και επιτέλους βάζει
Πάω να μπω και μου λέει...
-Τριψτω στο μουνι μου (Δεν θα γαμήσω σήμερα λέω )
Τον τριβω και βγάζει κραυγούλες τις λέω...
- Με έχεις κάνει πύραυλο
-Βάλτο μου για να δω αν λες αλήθεια...
-Το θες;
-Ναι δεν σε πιστεύω αλλιώς
Την κοιτάω στα μάτια και ταυτόχρονα μπαίνω . Αμέσως γουρλωσε τα μάτια και έβγαλε μία δυνατή κραυγή...
-Τώρα με πιστεύεις;
-Ναι μείνε λίγο ακίνητος, είναι μεγάλο (και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα )
2-3 λεπτά μείναμε σε ιεραποστολικη στάση με εμένα να δίνω πιστονιες και τα φιλιά και οι κραυγές ηδονης να κάνουν την φάση υπέροχη.
Μετά μου λέει να γυρίσουμε στα 4 και με παροτρυνε να την γαμάω δυνατά και χωρίς διαλείματα
Μπαίνω με τα χίλια και αυτή να βογγαει, να μου κάνει κομπλιμέντα για το εργαλείο μου και να σε κάποια φάση να χώνει το κεφάλι στο κρεβάτι βογγώτας στα όρια του λγμου . Εκεί σταματάω και μου λέει με δυνατή παραπονεμένη φωνή
- Μη σταματάς, σου είπα κάτι
-Σορρυ
Συνεχίζω λίγο όπου μου λέει να αλλάξουμε στάση γιατί δεν ήθελε να σταματήσω και ξενέρωσε ...
Της λέω να ανέβει επάνω, αλλά το έκανε με μισή καρδιά γιατί ειμουν καρακαυλομενος
Έβλεπα ότι δεν γουστάρει την θέση και στο λεπτό της λέω να τελειώσω στο στόμα της
Βγάζει καποτα και τον παίρνει στο στόμα...
Δεύτερος γύρος υπέροχης πιπας και τελείωμα μέσα της. Αφού στραγγιξα το είχε στο στόμα της για ακόμα ένα λεπτό και με εγλυφε. Από την όλη φάση ειμουν ακόμη καυλες.
Εφτυσε τα φλοκια σε χαρτοπετσετα και μετά άρχισαν κάτι ερωτήσεις τύπου.
Γιατί ήρθες μαζί μου
Δεν προτιμάς τις 20χρονες και προτιμάς τις 45αρες; (πόσοοοο;;;)
Έχεις γκομενα;
Στο τελευταίο της λέω όχι και μου λέει γιατί...
Μάλλον γιατί είμαι ασχημος
Με κοιτάει με σοβαρό ύφος και μου λέει
-Πήγαινε στον υπολογιστή και γράψε "ντουρακ" και μετεφρασε το στα ελληνικά από ρώσικα ... αυτό είσαι και όχι άσχημος
Μετά μου είπε ότι γουστάρει μικρούς και προικισμενους γιατί γουστάρει γαμηση και έχει βαρεθεί τους μικροτσουτσους γέρους που τις ζητάνε να τους γλειφει τα αρχιδια
Στο τέλος μου είπε ότι το ιδανικό μέγεθος για αυτήν είναι αυτή που είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο, για αυτό όσοι πληρειτε τις προϋποθέσεις σπεύσατε έστω για δοκιμή
Με τα σοσιαλ 20+ λεπτά στο δωμάτιο, η τσα2 χτύπησε στο 10 λεπτο, αλλά μετά τίποτα...
Συμμετοχή 9-10, δεν με αφήνει το συστημα
Πήγα με το μετρό.
Καλά γαμησια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Και ενδεικτικός για την ανασφάλεια του πελάτη και την ψυχοσύνθεση μίας έμπειρης και συνειδητοποιημένης full time πόρνης.
Να φύγουμε, να πάμε αλλού.
Τα λεφτά μας γουστάρει, αλλιώς θα την πήδαγα τσάμπα
Ενας γερος μεσαιοτσουτσουνος που προτιμα τις μικρες
2)Χέστηκα για της προτιμήσεις σου