Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 65 10
Μπουρδέλα
75273
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
2:30 πρωί Σαββάτου 11/11. "Μόνικα" από "Ρουμανία", "20" χρονών 10 μέρες στην Ελλάδα. Ντόμπρος τσάτσος, με γραβάτα λυμένη, μου λέει το ποίημα και αφού μου εξηγεί πως δεν μιλάει ελληνικά /αγγλικά η δεσποινίδα, μου λέει και για 69. Λογικά θα νόμιζε πως είμαι αυτοκτονικός.
Μπαίνει, γεια σου - γειά σου - όχι στα 4 λέει η κυρία!! :-( Γιατί; - no Greek - why not? - huh? - καλά, χέσ'το. Σκουπίζει τα βόλια του προηγούμενου από το σεντόνι και ανοίγει καπότα.
Πίπα γλυκιά, αργή, με λάστιχο πάντα, το οποίο και έβαλε στα 3“ λέγοντας μου ότι την έχω μικρή. Ενώ δεν είχε βγάλει ούτε σουτιέν... Έπαρση σημαίας με πίπα, ιεραποστολικό και λήξη στα 8'. Απύθμενη + τζελ, πεσμένο κωλαράκι όταν είναι όρθια αλλά όχι τραγικό. Ωραίο βυζί, φυσικό νομίζω 2,5. Κατά την πίπα ζήτησα 69 να δω αντίδραση, και ορμάει ωπ πάνω μου αλλά σε μάπα πόζα. Φαρδιά ακόμη και εξ όψεως. Για Μετάξι, όχι άσχημα γενικά, αν και σε αντίξοες συνθήκες. Ανταλλαγή συνολικά 10 λέξεων το πολύ. Κατά την πράξη, δεν ακουγόταν ΚΙΧ. Το αμίλητο νερό είχε πιει!
Στο φεύγα περνάει σκούτερ και φεύγοντας μου κάνει
Λογικά, αυτός μου την ξεχείλωσε.
Μπαίνει, γεια σου - γειά σου - όχι στα 4 λέει η κυρία!! :-( Γιατί; - no Greek - why not? - huh? - καλά, χέσ'το. Σκουπίζει τα βόλια του προηγούμενου από το σεντόνι και ανοίγει καπότα.
Πίπα γλυκιά, αργή, με λάστιχο πάντα, το οποίο και έβαλε στα 3“ λέγοντας μου ότι την έχω μικρή. Ενώ δεν είχε βγάλει ούτε σουτιέν... Έπαρση σημαίας με πίπα, ιεραποστολικό και λήξη στα 8'. Απύθμενη + τζελ, πεσμένο κωλαράκι όταν είναι όρθια αλλά όχι τραγικό. Ωραίο βυζί, φυσικό νομίζω 2,5. Κατά την πίπα ζήτησα 69 να δω αντίδραση, και ορμάει ωπ πάνω μου αλλά σε μάπα πόζα. Φαρδιά ακόμη και εξ όψεως. Για Μετάξι, όχι άσχημα γενικά, αν και σε αντίξοες συνθήκες. Ανταλλαγή συνολικά 10 λέξεων το πολύ. Κατά την πράξη, δεν ακουγόταν ΚΙΧ. Το αμίλητο νερό είχε πιει!
Στο φεύγα περνάει σκούτερ και φεύγοντας μου κάνει
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Έγραψες...