Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 160 10
Μπουρδέλα
218450
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την καυλόΛίλιαν την έχω "πάρει" πολλές φορές στο παρελθόν. Αν θυμάμαι καλά, πριν τέσσερα ή πέντε χρόνια, πρώτη φορά. Τελευταία στο Φ54 το επάνω, πριν ένα χρόνο. Η Λίλιαν είναι η μουνάρα που "Ζει" το γαμήσι! Άγριο, δυνατό, απεριόριστο sex!!!!
Είναι πολύ ωραία γυναίκα, ξανθιά Τσέχα. Σε ομορφιά ξεπερνά κατά πολύ, "κορίτσια" & γκομενάκια με τα μισά χρόνια της. Πρόσωπο, μάτια, χείλη, "αγγελικά". Αν το site είχε βαθμολογία προσώπου με άριστα το 10, θάβαζα τουλάχιστον 11+
Φυσικά & με γνώρισε μόλις με είδε στο σαλονάκι. Στο κρεββάτι ξέρει τα "γούστα μου" & τα εκτέλεσε. Όλα. Πίπα βαθιά, υγρή, με καυλωτικά επιφωνήματα & βογγητά. Από πάνω, πισωκολλητό, όπου έφαγε πολλά χαστουκάκια ο τρομερός πωπός της. Τελικό σε ιεραποστολικό -γιά να βλέπω την πανέμορφη φάτσα της- με τη Λίλιαν να σκούζει... γάμαμεεε... σκίσε μεεεε!!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ "κατάθεση", συνμπουρδελιάρηδες.
Πράξαται τα δέοντα.
Είναι πολύ ωραία γυναίκα, ξανθιά Τσέχα. Σε ομορφιά ξεπερνά κατά πολύ, "κορίτσια" & γκομενάκια με τα μισά χρόνια της. Πρόσωπο, μάτια, χείλη, "αγγελικά". Αν το site είχε βαθμολογία προσώπου με άριστα το 10, θάβαζα τουλάχιστον 11+
Φυσικά & με γνώρισε μόλις με είδε στο σαλονάκι. Στο κρεββάτι ξέρει τα "γούστα μου" & τα εκτέλεσε. Όλα. Πίπα βαθιά, υγρή, με καυλωτικά επιφωνήματα & βογγητά. Από πάνω, πισωκολλητό, όπου έφαγε πολλά χαστουκάκια ο τρομερός πωπός της. Τελικό σε ιεραποστολικό -γιά να βλέπω την πανέμορφη φάτσα της- με τη Λίλιαν να σκούζει... γάμαμεεε... σκίσε μεεεε!!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ "κατάθεση", συνμπουρδελιάρηδες.
Πράξαται τα δέοντα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Ζορό_2
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού