Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έριχνε χαλάζι, όταν επισκέφθηκα το Ελενάκι. Πέρασα από Περγάμου 1, που την είχα ξανατιμήσει 1η φορά προ μηνός, καί η τσατσά μου είπε πως βρίσκεται εδώ. Έχει αλλάξει χτένισμα και χρώμα στο μαλλί της. Είναι χαριτωμένη, γλυκιά και πολύ "αλανιάρα", κάτι ασυνήθιστο γιά το νεαρό της ηλικίας της. Με εξέπληξε ευχάριστα, το ότι με θυμόταν! Πλήρωσα το εικοσάρι στη "στυφνή" τσατσά και πέρασα. Το δωμάτιο καλό. Όχι πεντακάθαρο. Μεγάλο κρεββάτι, καλός φωτισμός. Όπως είπα με θυμόταν απ'τη 1η φορά και μιλήσαμε γιά λίγο. Έπλενε το μουνάκι της όσο τα "λέγαμε", αφού της είπα πως θέλω να το "γευθώ" πριν το "σκίσω". Τι να σας γράψω σύντροφοι. Το Ελενάκι είναι "άπαιχτο". Πίπα βαθιά. Πολυυυυύ...βαθιά. Σχεδόν εξαφανίζει την πεοδοκό. Γλύψιμο παντού. Απ'το λαιμό με επιμονή στα @ρχδ@. Έφερε το πεντακάθαρο νεανικό γλυκόμουνό της μπροστά μου και "τόφαγα". Φώναζε "πιό δυνατά" όταν τη σφυροκοπούσα. Το τέλος δεν άργησε νάρθει. Ύστερα από τρία τέταρτα ξαναπέρασα γιά "δεύτερο ημίχρονο" κι ήταν τόσο καλά, γιά να μην πω καλύτερα, απ'την πρώτη.

Ευχαριστώ τον antisthenis γιά την ενεργοποίηση του λογ/μου μου. Εύχομαι κουράγιο στους συντελεστές του site, γιά το δημοκρατικό βήμα που προσφέρουν και συγχαρητήρια γιά το "λειτούργημα". Μην αιφνιδιάζεσται. Ναί λειτούργημα. Δε κατάλαβα!?. Μόνο τα "κορίτσια" προσφέρουν λειτούργημα? Όσο γιά τους "δήθεν" ταγούς της έννομης κοινωνίας, είναι υποκριτές και ανάξιοι αναφοράς. Μη μασάται. Συνεχίσται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια