Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 160 10
Μπουρδέλα
218097
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κατεβηκα στο εν λογω σπιτακι ,για την Πωλινα και πετυχα την ρεζερβα της ,μαλλον ειχε περιοδο η ρωσιδα μας...Η Λιλιαν λοιπον ειναι μια ξανθια 40αρα ,εκ πρωτης οψεως αρκετα θελκτικη.Ωραιο σωμα με ωραια πιασιματακια ,3αρι βυζακι και μονο το προσωπο της προδιδει την ηλικια της.Πιπα αρκετα καλη υπο μικρες καυλιαρικες κραβγουλες...αλλα ως εκει. Της λεω να ανεβει απο πανω ,και μετα απο λιγο τραβηχτηκε πισω για να μη μπορω να την πιανω ,σε καποια φαση μου λεει να μην κουνιεμαι γιατι ποναει. Ενω λοιπον ημουν ετοιμος να χυσω με ξενερωνει λεγοντας μου οτι κουραστηκε και ξεκαβαλικευει με δικια της πρωτοβουλια.Στο ιεραποστολικο, μου τσιναγε και δεν τον εβαζε μεσα της καλα ,ε μεχρι να φτασουμε στο πρωκτικο μου ειχε πεσει...τα πολλα τα ΜΗ ξενερωνουν το πουλι! Η κοπελα ειναι πολυ χαμηλομουνα ,με αποτελεσμα η χαμηλη θεση της μητρας, την κανει να μην "καθεται καλα" στο γαμησι ,και δεν πολυ αφηνει πιασιματα στα ομολογουμενως ωραια βυζακια της.Στο τελος θυμηθηκα οτι την ειχα ξαναπαρει πιο παλια σε καποιο Φ και παλι ψιλο μαπα το καρπουζι. Αυτα απο μενα ,και ελπιζω να βοηθησα !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού