Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλοσχηματισμένο σώμα,γκριζοπράσινα (έτσι μου φάνηκαν μες στο ημίφως)παιχνιδιάρικα ματάκια,μέτριο πρόσωπο που αντισταθμίζεται από την τρυφεράδα της ηλικίας της και την κεφάτη παρουσία της.Μπαίνει στο δωμάτιο,με καρφώνει ψυχρά με το βλέμμα της (σε αντίθεση με το σαλόνι πριν που ήταν όλο χαρές και παρακάλια)και αρχίζει πολύ καλά προκαταρκτικά:γλυψιματάκια,βαθιά πίπα-με προφυλακτικό βέβαια.Καιξαφνικά τραβάει μια γερή δαγκωματιά στ΄αρχίδια γελώντας πέρα βρέχει-χαζοχαρούμενα επειδή με πόνεσε.Τραβήχτηκα και τη μάλωσα αλλά αυτή το χαβά της.Τελός πάντων,πρώτη στάση ιεραποστολικό,ενδοτική με καλή αληθοφανή συμμετοχή.Την γυρνάω πισωκολλητό οπότε αγκιστρώνει το πόδι της στο δικό μου με σκοπό να ακινητοποιήσει τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της για να μην παλινδρομεί:το γνωστό κόλπο.Οσοι βάζουν τη φαντασία τους να οργιάσει αυταπατώνται οτι γαμάνε.Στην παρατήρησή μου,είπε οτι έχω μεγάλο πούτσο και πονάει,το οποίο είναι ψευδές αλλά ούτε πρωί είχα πάει για να σκεφθείς οτι δεν ήταν "δουλεμένο" για την ημέρα.Της βάζω 10 για τα προκαταρκτικά μέχρι την δαγκωματιά και 0 για την απαράδεκτη ψεύτικη μετέπειτα συμπεριφορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού