Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Λαουρα είναι μια νεαρη κορασιδα Ρουμανα με μακρυ καστανο μαλλι αρκετα αδυνατο κορμι αλλα με ωραιο πεταχτο κωλι,
δεν εχει ιχνος κυταριτιδας και το προσωπο της είναι συμπαθητικο,το βυζι είναι αρκετα μικρο και ψιλοπεσμενο.
Είσοδος της κοπελιας στο δωματιο οπου γνωριστηκαμε στα τυπικα, μετα πηρε ένα μωρομαντηλο και μου σκουπισε τον πουτσο
και επειτα τον εβαλε ακαποτα στο στομα της, η πιπα της απλη όχι κατι ιδιαιτερο, βαζει περιπου τον μισο μεσα στο στομα της,
δε θα το ελεγα αεροπιπα αλλα ουτε και καλη πιπα.Η κοπελια δεν κανει 69 δυστυχως... εχει ένα ομορφο μουνακι με μεγαλα μουνοχειλα,
ηταν αξυριστο μερικων μερων και το εβρισκα πολύ σεξι.Της εκανα προταση να της γλείψω με αιθησιακη τεχνικη τα
μουνοχειλα της αλλα αρνηθηκε ευγενικα, αυτή εχασε Γερο-μύστης
Την ανεβασα από πανω οπου κουνιεται καλα και τον μπαζει ολο μεσα στη μουνα της, εγω ζουλαγα τα ομορφα μικρα κωλομερια της
και δεχομουν τη ζεστη αναπνοή της πανω στο προσωπο μου, της αρεσε αυτή η σταση αφου αρχισε τα βογγητα και εκατσε για λιγο
ολη πανω στον πουτσο χωρις να ανασηκωθεί παλι κουνωντας μπρος πισω τη λεκανη της, προφανως θα ειχε φαγουρα στη μητρα της και
θα ηθελε να την ξυσει με το καυλι μου.Την εβαλα σε κανονικη σταση οπου με το μουνακι της αρκετα υγρο αλλα και με τη χρηση κρεμας
που δεν χαλαγε την αισθηση εμπαινα ολος μεσα νιωθωντας το νεανικο μουνακι της να αγκαλιαζει τον πουτσο μου.Η κορασιδα συμμετειχε
με αγκαλιες και χαιδεματα στην πλατη βογγητα απόλαυσης και καρφωτες ματιες οπου τελικα την εχυσα βαθια στη μουνα της.

Ομορφη κοπελιτσα η Λαουρα στυλιαρι και σεξι, θα ελεγα ότι γουσταρει ως καποιο βαθμο την πουτσα και το δειχνει.
Για δεκα ευρω σιγουρα αξιζει τη δοκιμη.Αυτη ηταν η εμπειρια μου με τη Λαουρα ελπιζω να περασετε και εσεις καλα η και καλυτερα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λάουρα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
515
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, LanciaRallye037, mad_max και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού