Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 299 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκέφθηκα το Φυλής 59 -το επάνω- γύρο στις 11 το βράδυ Πέμπτης, Είχε προηγηθεί "κατάθεση" στο Ελενάκι Περγάμου 1. Η κυρία στην υπηρέσια Ρωσίδα, ευγενέστατη, ενημερωτική & χαμογελαστή. Μου είπε πως η κοπέλα ήταν πρώτη μέρα στο μπρδλ. Εμφανίζεται η Ρωσίδα Σαμίρα, κάνει περιστροφή, σκάει χαμόγελο & στέκεται να θαυμάσω το κορμί της. Δεν υπήρχε άλλος πελάτης, ήταν 11 νύχτα όπως είπα. Με ενημερώνει η τσατσά, ύστερα από ερώτησή μου, πως η Σαμίρα κάνει ελεύθερο στοματικό & 69. Ωραίο κορίτσι η Σαμίρα, σωματότυπος κάπως γεμάτος, καυλοτικός & πουτανέ. Βλέμα που υπόσχεται. Έκφυλη. Πληρώνω το 20euro & περνάω. Το σπίτι το ξέρω, πήγα στο τελευταίο δωμάτιο. Σε λιγάκι έρχεται το κορίτσι. Έπλενα το πούτσο μου όταν μπήκε. Εκτίμησε πολύ την καθαριότητα & χάρηκε που μιλάω Αγγλικά γιατί η κοπέλα δεν γνωρίζει λέξη Ελληνικά.

Η ακάποτη πίπα της με έστειλε! Επανέφερε στο μυαλό μου τις Ρίτα, Νανά, Εμμανουέλα στο Φ66 δεκαετία 80s 90s. Αν δεν είχα γαμήσει νωρίτερα, θα'χα τελειώσει. Πίπα θεική! Γλύψιμο, ρούφηγμα, σάλιο. Μουνόχειλα απίστευτα. Πριν αρχίσει το show, μούπε να μη χύσω στο στόμα της. Οι περίγραφη μου δεν είναι αρκετή, χωρίς να νοιώσεται αυτή την απίστευτη "ξεσκούφωτη" πίπα & το άγριο γαμήσι.

Μόνο αυτό θα σας πω. Στο τέλος έψαξα αν όλα τα "όργανά" μου, είναι στη θέση τους. Θα την ξαναεπισκεφθώ. Το ίδιο να κάνεται & σεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Υπηρεσίες
Ζ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια