Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 323 10
Μπουρδέλα
531373
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρωινη στοχευμενη καταθεση στο στουντελο της Λιοσιων στο 73Α.Συμφωνα με το σαιτ του οικου δουλευαν οι Κορινα και Μπετυ.Εγω πηγα για την Μπετυ καθως μου ειχε μπει στο ματι απο καιρο οταν την ειχα δει στις φωτογραφιες του σαιτ.Ετσι βουρ για Λιοσιων παρκαρισμα Εξηκιου και εφτασα στην πορτα του στουντελου.Χτυπημα του κουδουνιου και με υποδεχεται μια ευτραφης συμπαθητικη τσα2.Μου λεει εχω δυο κοπελες και μου παρουσιαζει πρωτα την Κορινα καθως ηταν ελευθερη.Δεν πολυενθουσιαστηκα αλλα ουτως η αλλος για Μπετυ ειχα ερθει.Η Μπετυ ηταν δωματιο οποτε την περιμενα λιγο.Μετα απο λιγο τσουπ ερχεται και η Μπετυ.Εμφανιση ειναι οπως στις φωτο δηλαδη Ελληνιδα με ωραιες φυσικες βυζαρες ,λευκο δερμα,σωματακι με πιασηματακια οχι μοντελε-στυλιαρι,κοκκινομαλλα και ωραια φατσα.Δεν πρεπει να ειναι και καμια παιδουλα εγω την εκανα πανω απο 30 ισως.Προγραμμα απλο + 69.Εδωσα το παραβολο και μπηκα στο δωματιο το οποιο ειναι στουντιακο με ωραιο κρεβατι,ντουζιερα,τηλεοραση,πετσετα σφραγισμενη και παντοφλες.Μπηκα για ενα ντουζακι να φρεσκαριστω και μετα περιμενα το κοριτσι.Ηρθε μετα απο λιγο με χαμογελο και ειχαμε λιγο σοσιαλ.Εγω αρχισα να της γλυφω τις βυζαρες και αυτη να με ψιλοχαιδευει και να κανει κατι σαν ισπανικο.Στη συνεχεια μου φορεσε την κοκκινη καποτα(τυπου μεταξουργειου)και ξεκινησε πιπα.Η πιπα της δεν ειχε ιδιαιτερο βαθος ουτε και ενασχοληση με @@ ηταν απλα μια τυπικη πιπα μετριας διαρκειας.Στην συνεχεια την εβαλα ιεραποστολικο αλλα πρωτου την καρφωσω της εκανα λιγο σπατουλαρισμα στο καθαρο μεν αλλα με λιγη κρεμα δε μουνακι της.Μετα μπηκα μεσα της και αρχισα να παλινδρομω ενω παραλληλα την φιλαγα στα βυζια και στο λαιμο.Δεν ειχε καμια ιδιαιτερη ανταποκριση αλλα για να πω την αληθεια καπως ετσι την περιμενα απο αποδοση ουτε ζεστη ουτε κρυο.Δεν θελησα να κανω αλλη σταση αν και μου προτειναι στα τεσσερα και ετσι το τελειωσα εκει.Με χαιρετησε και την εκανε.Θεμα με τον χρονο δεν θιχτηκε γιατι δεν αργησα ιδιαιτερα αλλα μαλλον ισχυει το κλασικο 10λεπτο.Μια μετρια υπηρεσιακα εμπειρια με ενα μωρο που ηθελα να παρω σε εναν πολυ καλο χωρο.Αυτα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού