Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η συνευρεση εγινε στο ισογειο μπουρδελο.Η Αλινα ειναι μια Ρουμανα μιλφαρα με μετριο σε ομορφια προσωπο , μακρυ ισιο μαυρο μαλλι , μεγαλο φυσικο βυζι περιπου 4αρι , λευκο δερμα , κοντη σε αναστημα και παχουλο σωμα με κοιλια.Ανακοινωθηκε ισπανικο τελειωτικο στις βυζαρες.Εχει δουλεψει επισης Ιασωνος 44,46 καθως και Διδυμου 18 ισογειο οταν ελειπε σε αδειες η μιλφαρα Αλιονα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και περιμενα την κοπελα.Το κλιματιστικο δουλευε και ειχε δροσια στο δωματιο.Υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Μιλαει πολυ καλα Ελληνικα.Η κοπελα εβγαλε το ολοσωμο μαυρο φορεμα που φορουσε και ξαπλωσε απο μπροστα μου.Ειχε μεινει μονο με τα πορνοτακουνα της.Εγω χουφτωνα τις βυζαρες της.Ειναι σαν πεπονια!!! Εφερε τις βυζαρες της στην καυλωμενη μου πουτσα.Μου εκανε λιγο ισπανικο.Μετα αρχισε να μου γλυφει και να μου καραμελωνει τα ξυρισμενα μου αρχιδια.Μου εκανε ρομαντικο καραμελωμα και με καυλωσε απιστευτα! Ρουφουσε τα μπαλακια μου και με κοιτουσε στα ματια.Μετα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Η πιπα της ειναι αρκετα καλη και βαθια.Αλλα δεν ειναι ντιπφροατ.Δεν ακουγοταν δηλαδη το γλουπ γλουπ.Δεν επιανε κοφτη...χαχα...Με πιπωνε και χρησιμοποιουσε ελαλφρως το χερακι της.Αυτη με πιπωνε και εγω της πατουσα το κεφαλι.Μετα παλι μου εγλυφε τα αρχιδια και μετα παλι πιπα.Μου εκανε για αρκετη ωρα πιπα.Με ρωτησε αν θελω να τελειωσω στην πιπα η αν θελω να γαμησω.
Την ξαπλωσα ανασκελα και της τον εχωσα στο ξυρισμενο της μουνακι.Την γαμουσα και χουφτωνα τις βυζαρες της.Αυτη ειχε ανοιξει διαπλατα τα ποδια της και τα ειχε σηκωσει ψηλα και εγω της τον καρφωνα.Εβλεπα το θεαμα και απο τον καθρεπτη.Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει τοτε βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Αυτη εκατσε στην ακρη του κρεββατιου και εγω αρχισα να τραβαω μαλακια πανω στις βυζαρες της.Υστερα απο λιγο πεταξα μια μεγαλη ποσοτητα σπερματος στις βυζαρες της.Της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει.Η κοπελα ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Αλινα ειναι μια μιλφαρα μετριας εμφανισης.Σε πολλους θα φανει αδιαφορη.Δεν ειναι δηλαδη για μοντελακηδες και πιπινολατρεις.Ειναι ομως μια καλη επιλογη για τους λατρεις των μιλφαρων.Γιατι κανει καραλεμωμα διαρκειας , η πιπα της ειναι βαθια και μεγαλης διαρκειας και σε αφηνει να την χυσεις στις βυζαρες της.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Ειναι μια καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που θελει να ικανοποιησει τον πελατη.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, patrick και 5 άλλα μέλη

Σχόλια