Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 72 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Τη Νανά την πρωτοδοκίμασα κανα χρόνο πριν, και έκτοτε, λίγο το οτι μου αρέσει το σιτεμένο κρέας, λίγο το ότι γουστάρω κάλτ ρομαντικές καταστάσεις την είχα ξαναδοκιμάσει κανα 2-3 ακόμα φορές. Τελευταία φορά την πήρα πριν κανα δίμηνο και μάλλον θα είναι η τελευταία, αφού μου φάνηκε πως έχει χαλάσει, σα να έχει βαρεθεί.

Εμφανισιακά τα έχουμε ξαναπεί, είναι ξανθό γκιλφ, καλό σώμα για την ηλικία της, ωραία βυζια με μεγάλες ρώγες, δασώδες μουνί, καρτουνίστικη φάτσα, και μια περίεργη σιγανή φωνούλα.

Στα του δωματίου τώρα, θεωρώ πως έχει πέσει η απόδοσή της, ειδικά την τελευταία φορά μου ζάλισε πραγματικά τα αρχίδια για το πως θέλει να τη γαμήσω αυτή αντί να κοιτάξει να πηδηχτεί όπως θέλω εγώ. Όχι το βυζί πολύ δυνατά, να βάλτο μου πιο απαλά, κτλ κτλ. Η αλήθεια είναι πως δεν αρνήθηκε το γαμήσι ούτε από το μουνί ούτε από τον κώλο, αλλά παρόλα αυτά δεν το ευχαριστήθηκα, έδινε πολλές οδηγίες λες και πάρκαρα αμάξι, ενώ με διέκοπτε μόλις έπιανα καλό ρυθμό. Για την πίπα της δε σχολιάζω κάτι, δεν ήταν ποτέ εξάλλου το δυνατό της σημείο, με όλα αυτά τα βηξίματα.

Όπως πάντοτε σε αυτό το σπιτάκι, ο χρόνος επαρκής και ο τσάτσος συμπαθής.

Τελευταία μου φορά μαζί της, και νομίζω είναι ώρα να το αποφασίσει και η ίδια να κρεμάσει την κυλότα, έχει κουραστεί.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 15+ λεπτά.

Τιμή 20 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2017
Όνομα κοπέλας
Νανά
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436