Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αλλαγή φρουράς λοιπόν για την Αντριάννα από το 20. Η ώριμη αυτή κορασίδα 40+ είναι εντυπωσιακή εμφανισιακά και έχει πάρα πολύ καλό και σφριγιλό σώμα με ατού το μακρύκανο πόδι της. Στο πρόσωπο βέβαια, χωρίς να είναι άσχημη, αν και γούστα είναι αυτά, κάτι νομίζω ότι χάνει στο στόμα της το οποίο είναι πολύ μεγάλο (μου θυμίζει λίγο το στόμα του jocker στο batman).

Στο δωμάτιο τώρα νομίζω ότι είναι υπερβολικά διεκπαιρεωτική και παρότι προσφέρει και ακάποτο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, δεν έχει καλή τεχνική και πρέπει να είναι ήδη ερεθισμένος καθότι ρουφάει στο ίδιο γρήγορο μοτίβο. Αν δεν έχεις προλάβει να ερεθιστείς καταλλήλως βλέποντας το άθλιο ντεκόρ, έχασες. Επίσης δεν έκανε καν τον κόπο να βγάλει εσώρουχα και απλά πεολειχούσε σαν κομπρεσέρ. Την προέτρεψα να κάνουμε 69 έτσι ώστε να έχω και γω με κάτι να ασχολούμε και να πάρει και μπρος ο μικρός. Πράγματι δέχτηκε αδιαμαρτύρητα, και έτσι γευτήκαμε το αρκετά καθαρό και όμορφο αιδοίο της. Μετά από λίγο δεν άργησε να έρθει το μοιραίο στην στοματάρατα της και το σπερματοφόρο υγρό κατέληξε στον άθλιο νιπτήρα. Τα δωμάτια του συγκεκριμένου οίκου είναι ψιλοάθλια και αμφίβολης καθαρότητας.

Αυτά συναγωνιστές. Δεν ξέρω αν θα την τιμήσω, αν και εμφανισιακά είναι παραπάνω από τις άλλες εύσωμες κυρίες της ακάποτης ηδονής. Μάλλον πρέπει να είμαι προθερμασμένος για να ξαναδοκιμάσω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Υπηρεσίες
theioulis
Σπουδαίος
44
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική