Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 83 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Πρωι πρωι δεν πηγαινα καπου αλλου καλυτερα.τελος παντων.Αυτο το κοριτσι το εχω συναντησει πολλες φορες.και δεν γινεται να εισαι στους καλυτερους πελατες της και να σου φερεται ετσι.δεν βγανει ουτε στο σαλονι.Ερχεται στο δωματιο μια πιπα αισχος σαν πρωταρα πως θες μου λεει πισοκολητο λεω οχι δεν γινεται αφου με ρωτας γιατι λες οχι αντε λεω κανονικα νεκρη λες και γαμουσες το μαξιλαρι και να παιζει με τις ρογες μου ελα απο πανω της λεω δεν μπορω μου λεει την αφηνω ετσι και τελικα σηκωνεται ειχα φαει τετοιο ξενερωμα καλα που δεν μου επεσε κιολας.δυστηχως και εκει τα ιδια ποτε να τελειωσω τι εχεις της λεω με ποναει το δοντι μου ενω στην αρχη που μπηκε ηταν καλα Το δοντι ειναι στο κεφαλι οχι εδω κατω.και χτυπαει την πορτα αννουλα η υπηρεσια και με κοιταζει τωρα μου λεει τι κανουμε τιποτα της λεω τι θες να το κανω μονος μου.αν ηταν ετσι δεν χρειαζοταν να ερθω εδω.και σηκωνεται να φυγει σε ευχαριστω της λεω παρα πολυ που μου εφτιαξες την ημερα.και δεν ειχε την λιγη τσιπα επανω της να πει εστω ενα συγνωμη που καποτε ελεγε.Δεν πειραζει οταν ολοι την ειχαν για φτυσιμο και δεν εκανε τιποτα απο σεχ και στασεις εγω ημουν κοντα σου.χαλια ....χαλια....μαυρα.τελος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
experts
Μέλος
15
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια