Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 130 10
Μπουρδέλα
135821
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
4o της ημέρας. Τα υπόλοιπα 3 είχαν λάβει χώρα τα ξημερώματα!!! Την Αλιόνα έπειτα από την κριτική του professorx η οποία ομολογώ με είχε αρρωστήσει πήγα και την τσέκαρα τότε και πέρασα γιατί μου άρεσε ως εκδιδόμενη. Δεν είχα γράψει κριτική τότε λόγω βαρεμάρας, έλλειψης χρόνου αλλά τώρα αποφάσισα να γράψω. Εμφανισιακά είναι όπως την περιγράφουν οι προηγούμενοι συναγωνιστές. Φέρνει ελαφρά στο πρόσωπο σε μια πορνοστάρ όχι γνωστή την οποία μόλις την πετύχω σε καμια τσόντα θα γράψω το όνομά της στα σχόλια. Καταρχάς οι επιδόσεις της ήταν σήμερα καλύτερες από την πρώτη φορά τον Φεβρουάριο. Μόλις μπήκα στο δέλο περίμενα να ακούσω το όνομά της γιατί ήξερα ότι δουλεύει βράδυ και ευφράνθηκα όταν προφανώς το άκουσα. (Έπειτα ρωτώντας την τσα2 μου είπε ότι αυτή την εβδομάδα θα δουλεύει 12.00 με 18.00 αν θυμάμαι καλά ενώ τις προηγούμενες βδομάδες δούλευει 00.00 με 06.00, οπότε πιθανότατα τα ωράρια των κορασίδων δεν είναι στανταρισμένα σε αυτό το κατάστημα).Μπαίνει δωμάτιο αρχίζει γλύφει φιλάει στήθος, παίξανε και κάποια γλωσσόφιλα. Φτάνει στην επίμαχη περιοχή με ρωτάει αν θέλω με ή χωρίς. Της είπα να μου βάλει ποτακα και ξεκίνησε ενα μέτριο προς κακό τεχνικά στο τσιμπούκι χωρίς χρήση χεριού ή δοντιού απλά δεν ήταν καλό για μια κοπέλα της ηλικίας της, βέβαια δεν είμαι καθόλου φαν του τσιμπουκιού οπότε δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά. Την σταματάω ξεκινάμε με cowgirl οπού σφυροκόπησα αρκετά. Έπεσαν και κάποια γλωσσόφιλα καθώς και κάποιες κραυγές ηδονής εκ μέρους της. Μετά ιεραποστολικό όπου την γάμησα και έχοντας τα πόδια της στους ώμους και πεσμένος της επάνω της και την γλωσσοφίλιαζα. Ήλθε το τέλος στο εφηβαίο όπου έχει και μια πολύ μικρή φούντα στην κάτω μέρους αυτού. Επίσης να αναφέρω ότι ήταν πιο δεκτική σε δακτυλοσκόπηση αιδίου σε σχέση με την πρώτη φορά
Γενικά ήταν μια καλό γαμησάκι πολύ καλύτερο σε σχέση με την πρώτη συνεδρία μας. Την είχα στο μυαλό μου αρκετά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία την επισκέφθηκα. Στην τσα2 έβαλα 5 γιατί δεν μπήκα από την αρχή και πρέπει να παρεξηγήθηκε απ'ότι κατάλαβα αλλά καθώς κατέβηκα τα πρώτα 3 σκαλιά του οίκου ξαναανέβηκα και πέρασα και άλλαξε συμπεριφορά. 10 στην πρόσβαση λόγω ΜΕΤΡΟ!!
Γενικά ήταν μια καλό γαμησάκι πολύ καλύτερο σε σχέση με την πρώτη συνεδρία μας. Την είχα στο μυαλό μου αρκετά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία την επισκέφθηκα. Στην τσα2 έβαλα 5 γιατί δεν μπήκα από την αρχή και πρέπει να παρεξηγήθηκε απ'ότι κατάλαβα αλλά καθώς κατέβηκα τα πρώτα 3 σκαλιά του οίκου ξαναανέβηκα και πέρασα και άλλαξε συμπεριφορά. 10 στην πρόσβαση λόγω ΜΕΤΡΟ!!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2017
Μυστη βρες γκομενα δεν συμφερει
FAT BASTARD
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1