Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196696
Γενική βαθμολογία
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η επισκεψη πραγματοποιηθηκε την Παρασκευη 5 Μαη γυρω στις 22.10Ξεκινησαμε βολτα με συναγωνιστη.Αφου μπηκαμε σε αρκετα μπουρδελα,αυτος αποχωρησε και γω συνεχισα για να αποφασισω που θα γαμησω.Αν και δεν ημουν εντελως σιγουρος,ελλειψη πολλων επιλογων κατευθυνθηκα σχεδον ψυχαναγκαστικα στο Κολωνου 30Α.Εκει ειχαμε δει πριν την Μαρια,μια ρουμανα ,25-30,μετριου αναστηματος,καστανο μαλλι,λεπτη.με ωραιο σωμα.Το σαλοναρισμα της ηταν τυπικο,ενα 'ελατε να περασουμε καλα' και στροφη προς τα πισω.
Η εντονη μυρωδια φολας ηταν αισθητη στον αερααλλα εγω ηθελα να τη δοκιμασωκαι πηρα τα αρχιδια μου
Με τα πολλα εδωσα το 10αρικο στην τσατσα και μπηκα στο τερμα μεσα δωματιο.Αρκετα μεγαλο.με καθρεπτη στο προσκεφαλο,καθαρο,γενικα απο τα καλυτερα στην περιοχη.Της ειπα να ερθει σε 5,μπηκα,φρεσκαριστηκα και καθισα στο κρεβατι χαζευοντας μια τσοντα στην τηλεοραση οπου μια μελαχροινη τσιμπουκωνε ως το λαρρυγι και γαμιοταν σαν σκυλι με εναν τυπα.Το ακριβως αντιθετο με την Μαρια δηλαδη
Αφου ειχε αλλον πελατη μπηκε μετα απο κανα 10λεπτο.ηδη ηταν ανεκφραστη και τυπικη
-γιατι εχεις μουτρα,εισαι κουρασμενη;
-τι κουρασμενη,λες και εχει δουλεια..
-απο τι ωρα εισαι εδω;
-απο τις 20.00 το βραδυ
δηλαδη ειχε μουτρα,χωρις καν να ειναι κουρασμενη
αρχισε να μου παιζει λιγο μηχανικα την ηδη μισοσηκωμενη πουτσα μου και φορεσε πολυ γρηγορα καποτα.πηρε σταση πλαγια και αρχισε να τσιμπουκωνει.με δυσκολια ειχα προσβαση στα βυζια της και στο μουνι της
η πιπα της ηταν μετριας αποδοσης,ενω οταν αρχισε να παλινδρομει με το χερι της ειπα να σταματησει και το επραξε.
μετα απο λιγο με ρωτησε πως θελω.της ειπα να ξαπλωσει οπως και εκανε.
συνοπτικα της τον καρφωσα στο μουνι.φουλ στην κρεμακαμια τριβη αλλα ουτε και συμμετοχη απο την πλευρα τηςοχι μονο δεν ενοιωθα τιποτα λογω κρεμας αλλα αναγκαζομουν να βλεπω και τα εντελως αδιαφορα μουτρα της.γαμουσα και επιανα λιγο βυζια αλλα δεν γινοταν δουλεια ετσι Βαρεθηκα γρηγορα
-γυρνα στα 4.γυρισε και στηθηκε.της τον φυτεψα παλι στο μουνι της και συνεχισα να γαμαω.η κωλοτρυπιδα της φανηκε αδουλευτη σχετικα.
σχεδον αμεσως αρχισε να τραβιεται μπροστατην επιασα γερα να την φερω παλι πισω αλλα τιποταπαλι τραβιοταν μπροσταξανα τα ιδια και τα ιδια.ειχα σπαστει
της ανοιξα οσο γινοταν τα κωλομαγουλα και προσπαθουσα ανεπιτυχως να πηγαινω και γω μπροστα με αποτελεσμα ενα μινι θεατρο σκιων,δεν γινεται να γαμησεις ετσιλες και την κυνηγαγα να της τον χωσω
με τα πολλα αρχισα να χυνω.και εκει με φολιασεενω εχυνα την επιασα γερα γιατι καταλαβαινα οτι θα τραβηχτει
-μην τραβιεσαι!
μονος μου το ειπα,μονος μου το ακουσατραβηχτηκε ενω δεν ειχα στραγγιξει εντελωςη σφραγιδα της φολας ειχε μπει πλεον ανεξιτηλα
-γιαουρτι εβγαλεςεκανε και πλακα η miss fola,χωρις καν να δει την καποτα
σηκωθηκε,ντυθηκε γρηγορα,ειπε και 'ευχαριστω' και εφυγε γρηγορα γιατι ειχε και αλλα δωματια οπως καταλαβα.
Αν και καλης σχετικα εμφανισης απο μενα δεν προκειται να ξαναπαρει το 10ευρω λογω πεντακαθαρης απατης της οποιας επεσα θυμακαποιος αλλος μπορει να περασει καλα.
Επισης πηρα το μαθημα οτι αν καποια αποδειχτει φολα μεσα στο δωματιο καλυτερα να μην προσπαθησω να χυσω στα 4 γιατι εκει μπορει να τραβηχτει.Οποτε καλυτερα να ειμαι απο πανω ωστε να την εχω κλειδωμενη,να αδειασω εντελως και μετα αντε γεια
Η εντονη μυρωδια φολας ηταν αισθητη στον αερααλλα εγω ηθελα να τη δοκιμασωκαι πηρα τα αρχιδια μου
Με τα πολλα εδωσα το 10αρικο στην τσατσα και μπηκα στο τερμα μεσα δωματιο.Αρκετα μεγαλο.με καθρεπτη στο προσκεφαλο,καθαρο,γενικα απο τα καλυτερα στην περιοχη.Της ειπα να ερθει σε 5,μπηκα,φρεσκαριστηκα και καθισα στο κρεβατι χαζευοντας μια τσοντα στην τηλεοραση οπου μια μελαχροινη τσιμπουκωνε ως το λαρρυγι και γαμιοταν σαν σκυλι με εναν τυπα.Το ακριβως αντιθετο με την Μαρια δηλαδη
Αφου ειχε αλλον πελατη μπηκε μετα απο κανα 10λεπτο.ηδη ηταν ανεκφραστη και τυπικη
-γιατι εχεις μουτρα,εισαι κουρασμενη;
-τι κουρασμενη,λες και εχει δουλεια..
-απο τι ωρα εισαι εδω;
-απο τις 20.00 το βραδυ
δηλαδη ειχε μουτρα,χωρις καν να ειναι κουρασμενη
αρχισε να μου παιζει λιγο μηχανικα την ηδη μισοσηκωμενη πουτσα μου και φορεσε πολυ γρηγορα καποτα.πηρε σταση πλαγια και αρχισε να τσιμπουκωνει.με δυσκολια ειχα προσβαση στα βυζια της και στο μουνι της
η πιπα της ηταν μετριας αποδοσης,ενω οταν αρχισε να παλινδρομει με το χερι της ειπα να σταματησει και το επραξε.
μετα απο λιγο με ρωτησε πως θελω.της ειπα να ξαπλωσει οπως και εκανε.
συνοπτικα της τον καρφωσα στο μουνι.φουλ στην κρεμακαμια τριβη αλλα ουτε και συμμετοχη απο την πλευρα τηςοχι μονο δεν ενοιωθα τιποτα λογω κρεμας αλλα αναγκαζομουν να βλεπω και τα εντελως αδιαφορα μουτρα της.γαμουσα και επιανα λιγο βυζια αλλα δεν γινοταν δουλεια ετσι Βαρεθηκα γρηγορα
-γυρνα στα 4.γυρισε και στηθηκε.της τον φυτεψα παλι στο μουνι της και συνεχισα να γαμαω.η κωλοτρυπιδα της φανηκε αδουλευτη σχετικα.
σχεδον αμεσως αρχισε να τραβιεται μπροστατην επιασα γερα να την φερω παλι πισω αλλα τιποταπαλι τραβιοταν μπροσταξανα τα ιδια και τα ιδια.ειχα σπαστει
της ανοιξα οσο γινοταν τα κωλομαγουλα και προσπαθουσα ανεπιτυχως να πηγαινω και γω μπροστα με αποτελεσμα ενα μινι θεατρο σκιων,δεν γινεται να γαμησεις ετσιλες και την κυνηγαγα να της τον χωσω
με τα πολλα αρχισα να χυνω.και εκει με φολιασεενω εχυνα την επιασα γερα γιατι καταλαβαινα οτι θα τραβηχτει
-μην τραβιεσαι!
μονος μου το ειπα,μονος μου το ακουσατραβηχτηκε ενω δεν ειχα στραγγιξει εντελωςη σφραγιδα της φολας ειχε μπει πλεον ανεξιτηλα
-γιαουρτι εβγαλεςεκανε και πλακα η miss fola,χωρις καν να δει την καποτα
σηκωθηκε,ντυθηκε γρηγορα,ειπε και 'ευχαριστω' και εφυγε γρηγορα γιατι ειχε και αλλα δωματια οπως καταλαβα.
Αν και καλης σχετικα εμφανισης απο μενα δεν προκειται να ξαναπαρει το 10ευρω λογω πεντακαθαρης απατης της οποιας επεσα θυμακαποιος αλλος μπορει να περασει καλα.
Επισης πηρα το μαθημα οτι αν καποια αποδειχτει φολα μεσα στο δωματιο καλυτερα να μην προσπαθησω να χυσω στα 4 γιατι εκει μπορει να τραβηχτει.Οποτε καλυτερα να ειμαι απο πανω ωστε να την εχω κλειδωμενη,να αδειασω εντελως και μετα αντε γεια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2017
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2017
Όλοι έχουμε φάει φόλες μύστη,συνέχισε απτόητος!
The Kraang
08 Μαΐου, 2017
Δεν μασάμε man κ οι φόλες στο πρόγραμμα είναι
giatioxi
08 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
ευχαριστω μυστη krang,και συ το ιδιο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
08 Μαΐου, 2017
eυχαριστω τυπε giatioxi
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
08 Μαΐου, 2017
Αν ειχες διαβασει την κριτικη μου με τιτλο ΦΟΛ ΑΛΕΡΤ ΜΑΚΡΥΑ θα ειχες γλυτωσει την συγκεκριμενη.Εγω να φανταστεις οταν την ειχα παρει ηταν ευδιαθετη και πουτανιαρα στο σαλονι αλλα μεσα το ακρως αντιθετο
Tsarkalakos
08 Μαΐου, 2017
κλασικη αλβανιδοφωλα φιλε
Σ
ΣΚΡΟΥΝΤΖ
09 Μαΐου, 2017
εχεις δικιο, την ειχα διαβασει αλλα πηγα σαν μαλακας
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
09 Μαΐου, 2017
εχεις δικιο,λεει Ρουμανα αλλα μαλλον ειναι Αλβανη
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
10 Μαΐου, 2017
Ρουμανα είναι, αλλα λιγη σημασια εχει, αφου είναι φολα.
Εκλεκτικός
11 Μαΐου, 2017
σωστο και αυτο Εκλεκτικε
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ