Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Εχοντας πολλες καυλες και ορεξη για παρακμη αποφασισα να επισκεφθω το ρομαντικο Κολωνου 47. Μιας και εχω χορτασει απο στυλιαρια τοσο καιρο ηθελα κατι διαφορετικο για σημερα οποτε βλεποντας την γνωστη Τζουλια το θωρηκτο ειπα να κανω την δοκιμη..δυστηχως.
Ο χωρος εχει ανακαινιστει λιγο τελευταια και δεν βρωμαει με το που μπενεις οπως παλια. Δινω τα χρηματα στην τσατσα μου φερνει τα ρεστα, πλενομαι στον νιπτηρα που μυριζε κατρουλιλα και ξαπλωνω περιμενοντας την Τζουλια. Δεν αργει και ξεκινησε επιθετικα με καμποσα γλυψιματα κλπ αλλα αμεσως με χαλασε η ιδρωτιλα της. Η πιπα της καλη αλλα πολυ γρηγορη σαν να χλαπακιαζε μακαρονια..Εμμμμ
Στο σεξ ηταν δεκτικη αλλα δεν ειχε καμια συμμετοχη παραμονο κατι ψευτικες κραυγες. Γενικα ειχα ξενερωσει με την ολη φαση, ειδικα με το πως μυριζε η κοπελα. Με χαλασε πολυ αυτο γιατι ηταν και αρχη της βαρδιας και δεν δικαιολογειται. Επισης στα 4 που την εβαλα, ο κωλος της γεματος σπυρακια. Πανω σε ολα αυτα να εχω και την τσατσα να εχει χτυπησει 3 φορες την πορτα, η πρωτη στο 5λεπτο παρακαλω...Με τα πολλα καταφερα να τελειωσω, μου εδωσε μαντιλακια και εφυγε χαιρετωντας. Πλυθηκα, ντυθηκα και εφυγα τελειως ανικανοποιημενος. Οταν εφευγα με ευχαριστησε η τσατσα και απλα δεν ειπα τιποτα για να μην την βρισω.
Γενικα μετα απο την εμπειρια αυτη εγω προσωπικα δεν θα την προτεινα την κοπελα με τιποτα, πιστευω υπαρχουν απειρες καλυτερες επιλογες στο 10αρικο, αλλα αν ειστε φαν του ειδους ισως περασετε καλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζούλια
blooddead
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Krang, dark unlimited, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού