Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 270 10
Μπουρδέλα
198287
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα φίλοι!!!Την Σοφία λοιπόν την είχα δει σε κανά δυο τσάρκες μου άρεσε και σήμερα πέρασα μαζί της.Για όσους δεν την ξέρουν θα έλεγα πως είναι στο 1.70 περίπου ,ξανθιά όμορφη γυναίκα με ωραίο σώμα δίχως κυταρίτιδα ,ωραίο κόλο και μικρό πεσμένο βυζί.Για την ηλκία της θα τολμήσω να πω ότι είναι μεταξύ 33-38 χρονών,την λες και μιλφ δηλαδή.Στα του αγώνα τώρα και για να δικαιολογήσω και τον τίτλο έχουμε και λέμε,έχει απόμακρη συμεπεριφορά αποφεύγει τα χάδια στο μουνί όμως στην πίπα μοστράρει και τουρλώνει τον κόλο της ωραία στον καθρέφτι(δεν ξέρω αν έχουν όλα τα δωμάτια ,εκει που ήμουν εγώ είχε),μόλις πήρε τα πάνω της η πούτσα σταμάτησε και καβάλησε από μόνη της,καθώς προσπαθούσα να κατεβάσω το κορμί της να ακουμπάνε τα βυζάκια της επάνω μου αυτή αντιστεκότανε ,τέλος πάντων σήκωσα εγω το δικό μου και αυτή έτεινε προς τα πίσω,μετά την ξαπλώνω εντελός της κρατάω και το πόδια ψιλά και αρχίζω σφυροκόπιμα,αυτή πάλι δυσανασχετούσε ότι το κεφάλι ήταν στον αέρα κτλ,για να μη με πρείζει κατεβένω απ'το κρεβάτι την γυρνάω σε μένα και απο κει όρθιος της τον έβαζα καθώς έσκυβα και λίγο και ρουφούσα τις ρώγες τις,αργότερα ανέβηκα ξανά το κρεβάτι και την δύρισα στο πλάι και την γαμούσα ώσπου έχυσα,εν ολίγεις καθόλη την διάρκεια δυσανασχετούσε λόγο ρυθμού και επιμονής να πειράζω τα βυζάκια της αλλά αυτή ήταν η κάυλα και λέω πως αν κάποιος την χειρηστή καλά λίγο αναισθητα θα γαμήσει καλά αν κάνει αυτά που θέλει αυτή δεν νομίζω να γαμήσει,σε αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την προτείνω στο 10ευρω αν ήταν 20ευρω δεν θα την πρότεινα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2017
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2017
Τι άλλο αντικαυλωτικό πρέπει να κάνει για να την πεις φόλα; Να'σαι καλά που μας ενημέρωσες να γλυτώσουμε οι υπόλοιποι!
Ε
Επιρρεπής
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1