Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ανεβάζω μια σειρά από κριτικές από επισκέψεις μου στα σπιτάκια πριν κανα μήνα που ήρθα για μια βδομάδα Αθήνα. Οι ημερομηνίες ενδεικτικές.

Πρώτη μου κριτική για την Αλβανίδα Μπόνα, στο αριστερό σπιτάκι του Κ63. Τη συγκεριμένη την είχα πετύχει πάμπολες φορές στα σπιτάκια της περιοχής, αλλά δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της μιας και δε μου έκανε εντύπωση, υστερει αρκετα σε θηλυκότητα. Και τώρα πέρασα μόνο και μόνο για τον κώλο, που ήταν στο μενού και που είχα καιρό να γαμήσω. Η κοπέλα είναι μελαχρινή, μεσαίου αναστήματος, με συμπαθητικό σώμα για την ηλικία της. Ηλικιακά πρέπει να ειναι γύρω στα 35-40.

Προσωπικά, και γενικότερα, μου αρέσουν οι μεγαλοκοπέλες, μιας και με την πάροδο του χρόνου «γλυκαίνουν» και γαμιούνται καλύτερα. Με την Μπόνα αυτό δεν ισχύει δυστυχώς, δείχνει απάθεια και περιορισμένες σεξουαλικές ικανότητες, κάτι που συνήθως συναντάς σε πιτσιρίκες. Προκαταρκτικά δεν έκανε, ενώ η πίπα της ήταν κεκαλυμμένη και αδιάφορη. Της άνοιξα τα πόδια και μπήκα στο μουνί της όπου γάμησα λίγο αλλά το άλλαξα γρήγορα σε κώλο. Την γάμησα για αρκετά λεπτά έτσι μέχρι που τη γύρισα στα τέσσερα και τη γάμησα ξανά από κώλο αλλά ακόμα δυνατότερα σαν κομπρεσέρ. Καθ’όλη τη διάρκεια δε διαμαρτυρήθηκε αλλά τον έφαγε τίμια και στωικά, βγάζοντας υπόκωφα βογγητά.

Συνοψίζοντας, για κανα σκάρτο δεκάλεπτο φχαριστήθηκα κωλογαμήσι, χωρίς μα-μου, γκρίνιες και κλεψίματα. Πέραν από αυτό όμως η Μπόνα δεν είναι για τίποτα άλλο, δεν είναι όμορφη, δεν κάνει προκαρκτικά, δεν κάνει καλή πίπα, ούτε συμμετέχει στο σεξ παρά μόνο με κάποια βογγητά. Είναι για στοχευμένο κωλογαμήσι και μόνο.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2017
Όνομα κοπέλας
Μπόνα
Υπηρεσίες
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι: