Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η δεύτερη φορά που την επισκέπτομαι μέσα σε λίγες ημέρες. Την πρώτη φορά δεν θυμόμουν την διεύθυνση και ουτε το όνομα της. Την πρώτη φορά που πήγα ήταν ολο μη μη μη και ήταν αρνητική στα πάντα. Όμως επειδή μου αρέσει εμφανισιακά και έχει αυτο το πρόστυχο Ρώσικο πρόσωπο ξαναπήγα.

Γυρισα απο την δουλειά πτώμα, έκανα το μπάνιο μου και ξανά στο μετρό για Μεταξουργείο. Την συγκεκριμένη περιοχή την σιχαίνομαι και είναι τίγκα στα Πάκια και στους βρωμιάρηδες. Αν και κουρασμένος είχα κάβλες(πάντα εχω).

Με το που μπαίνω με υποδέχεται μια νέα τσατσά η οποία μου λέει το πρόγραμμα. Μέσα μπαίνουν και 5-6 βρωμοΠακια και μου ήρθε να φύγω ,αλλά τελικά κάθισα. Μετά απο λίγο έρχεται η Βικυ και με θυμήθηκε αμέσως και μου λέει

''εσύ έγραψες την κριτική;'' Στην αρχή της λέω οχι. Η απορία μου είναι η εξής. Στην προηγούμενη κριτική μου δεν έγραψα ουτε διεύθυνση ,ουτε το όνομα της ,ουτε τίποτα. Αυτός που την πληροφόρησε είναι τσακάλι. Χαραμίζεται , ας πάει καλύτερα στο fbi.

Tελικά το παραδέχτηκα οτι έγραψα εγω την κριτική. Αυτή την φορά ήταν πιο ευδιάθετη και ευχάριστη και δεν αρνήθηκε σχεδόν τίποτα. Καθαρή ήταν και την έγλυψα παντού. Την στήνω στα τέσσερα ,αλλά η στάση αυτή δεν με βολεύει γιατί είμαι ψηλος και ο πούτσος δεν μπαίνει ίσια. Την άλλη φορα θα της πω να φέρει μαξιλάρια να κάτσει πιο πάνω. Εκει που την πήδαγα στα τέσσερα χτύπησε το καλάμι της στο ξύλο του κρεβατιού και άρχισε τα μπινελίκια στα Ρώσικα κάτι που με καύλωσε και τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να τραβήξω και άλλη μια μαλακία.

Της ζήτησα συγγνώμες , την χαιδεψα για λίγο και της είπα να έρθει απο πάνω μου. Έφαγα και λίγο ξύλο και τελικά τελείωσα. Προσωπικά αυτο που καταλαβαίνω είναι οτι και οι πουτάνες θέλουν να σε εμπιστευτούν. Με την πρώτη φορά που θα πας δεν γίνεται να τα κάνεις όλα και να τα δεχτεί ολα. Εγω προσωπικά θα πηγαίνω στην ίδια συχνά για να ικανοποιησω όλες τις σεξοδιαστροφικές μου επιθυμίες.

Με τρελαίνει η εμφάνιση της. Έχει επίσης αυτό το σκληρό Ρώσικο χαρακτήρα και σίγουρα είναι πιο δυνατή απο το 99% των Ελληνίδων που τα έχουν όλα έτοιμα και ψάχνουν χορηγό. Θα μείνουν αγάμητες για πάντα οι πιο πολλές περιμένοντας τον πρίγκηπα που δεν θα έρθει.

Υ.Γ Βίκυ χαιρετίσματα και θα τα πούμε ξανά σύντομα. Και οχι ο πούτσος δεν μεγαλώνει απο την μαλακία. Θα σου έρθω ξεκούραστος την άλλη φορά και εκεί να σε δω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2017
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
1
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, FAT BASTARD, professorx και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2017
"θα μείνουν αγάμητες για πάντα οι πιο πολλές περιμένωντας τον πρίγκηπα που δεν θα έρθει"
ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα
05 Απριλίου, 2017
Καπέλο Ετσι ειναι..καιρος να το καταλαβουν..!!

05 Απριλίου, 2017
πες μας ηλικια και υψος της κοπελας?
G
gavelos
05 Απριλίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

35+. Ειναι για μιλφολατρες ,αλλα εχει καλο σωμα, εκφυλο προσωπο και αν της πεις γινεται αγρια.
05 Απριλίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Α και το υψος γυρω στο 1.72.Εγω ειμαι 1.85 και με τα τακουνια που φοραγε με ψιλοεφτανε
23 Μαρτίου, 2022
Λοιπον ορισμενοι γραφουν γραφουν και ξαναγραφουν οτι τους κατεβει ... η ΒΙΚΗ λοιπον ειναι γνήσια Ρωσίδα απο το τότε σταλιγκραντ ειναι γεννηθης το 1979 ειναι δίδυμος με γυιο στα 31 και εναν θανον συζυγο που το ονομα του αρχιζει απο Π το δικο της ονομαεπωνυμ αρχιζ απο Εi.... κ Gr.......
απεχθάνεται τους άνδρες που δεν πλένουν εσωτερικά τη βάλανο του πεους τους και λενε οτι ειναι πλυμένοι κ καθαροί όπως και αυτούς που δεν αλλάζουν κάλτσες k το παίζουν καθαροί βάζοντας μια κολόνια, δεν κανει παρτουζες και δεν θελει σκληρο κάρφωμα , της αρέσει το στοματικο διότι ειναι ποιο εύκολο κ γλήγορο το τελείωμα ... επιπλέον προτίμα να ειναι μονη της ( για τους επίδοξους μνηστήρες ...) με τον ασπρόμαυρο γάτο της όπως ολες αυτές οι κορασίδες, ήρθε στην ελλαδα το 2003 νόμιμα με μοναδικο στοχο να μαζέψει λεφτά όπως ολες τους και σιγά σιγά φθάνει στον στοχο της ....
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΡΝΗ ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ .... ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.......
28 Μαρτίου, 2022
Θέλω να συμπληρώσω και κατι στο τελευταιο σχολειο μου , εσυ αν ηξερες οτι οταν κανει χρηση... ειναι καλυτερη στο γαμησι θα συνεχιζες να πηγαινεις ? ( ρουφα συνεχεια τη μυτη της και πολλες φορες τρεκλίζει απο το πολυ φθηνο τσιπουρο που αγοραζει απο παρακειμενη καβα .......χρονια τωρα απο οταν ηταν στο ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 22 )
Περι καθαριοτητας ...τωρα εκει που γλυφει βυζι ο καθε φυματικος ο καθε χλεμπουρας που πηρε αδεια απο φυλακες και ο καθε πακιστανος που βλεπει το μπανιο καθε πρώτη του μηνος γλυφεις και εσυ εεεε? παρολα αυτα κρινει αυτη οτι εσυ δεν εισαι καθαρος και βγαινοντας απο το δωματιο σχολειαζει κακοβουλα τον πελατι περι μυρωδιων κ καθαριοτητας ... ακομα και εγω ως παθον , η νομιζεις οτι σε καθε πελατη κανει μπανιο .... ξερεις οτι βαζουν αποσμητικο χωρου πανω τους !!!! με αρωμα πρασινο μηλο οπως και στα δωματια που περνουν απο τον κυρ κωστα ποιο κατω στην κολωνου για να μην μυριζουν οι ιδιες αλλα και η καλτσιλα και οι μυρωδιες απο την βρωμα ? εχεις αναλογιστη ποσοι εχουν ξαπλωσει στα σεντονια αυτα και καθε ποτε τα αλλαζουνε ? η νομιζεις οτι πηγες εσυ και αμεσως τα αλλαξαν ? οι μυκητες απο τους πακιστανους σομαλους αιγυπτιους συριους αφγανους ινδους μπλαγκλαντες ιρανους ιρακινους προσφυγες κλπ προσφυγες εχουν χονδρινει απο τα νεκρα κυταρα των επισκεπτων στα οποια εσυ θα πας και θα στρογγυλοκαθησει ο κολος σου ....( μερικοι που εχουν γνωση φερνουν δικα τους σεντονια τυχαιο ...)
Αληθεια ποτε προσεξες κ δεν αναλογίστηκες γιατι εχουν χαμηλο φωτισμο ? και φωτα διαφορων αποχρώσεων ? , αυτο για να μπερδεψουν τον αφελη πονηριδη πελατη που θα μπει και θα ενδωσει λογο καυλας ... κρυβοντας ετσι τις δερματικες τους παθησεις ...
Αληθεια γιατι δεν εχουν αδεια λειτουργειας οι κοπελες οι υπηρεσιες κ οοοολοι οι εμπλεκομενοι στο χωρο και εργαζοντε μαυρα ενω εσυ πρεπει να χεις τα νομιμα και ως φορολογουμενος πολιτης το κρατος να σε γαμαει σε καθημερινη βαση ? ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ( ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΑΞΟΝΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ 2 ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ )
Και να επανελθω ξερεις οτι περιμενουν απο πελατες ο ενας να φερει τα γλυκα ο αλλος τα λαχανικα καθε τεταρτη απο την λαικη που γίνετε εκει ο πρωινος χασαπης το κρεας πριν παει στη δουλεια κλπ κλπ ? ουσιαστικα παρασιτοζωουν σε βαρος της κοινωνιας κ αν ειχες μια κορη θα ελεγες τα ιδια η αν ειχες οικογενεια με αρχες ? Αληθεια ποσες που παντρευτικαν ξενες σκότωσαν και εξαφανίσανε η τεμαχισαν τους ελληνες συζυγους τους βαζοντας τους στον καταψυκτη ? και ποσες ελληνιδες τοεκαναν η το σκεφθηκαν αυτο ? Επιπλεον για δες ποσες Ελληνίδες εκπορνευοντε ? σε σχεση με τις ξενες που ερχονταιμε τριμηνη βιζα για να κανουν αρπαχτες κλπ κλπ κ κανουν ακαποτο ακομα και κολο ??? οεεο ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΟΙΒΗ ....Σου εφταιξαν οι Ελληνίδες που περιμενουν τον πριγκιπα , ε τουλαχιστον εχουν ενα ονειρο αυτες κ καποια ιδανικα .
Ολες οι ξενες ηρθαν οπως ηρθαν γιατι στην πατριδα τους δεν μπορουσαν να κανουν κατι αλλο κ δεν ηθελαν να κανουν κατι αλλο, και στην χωρα τους ετσι οπως ηταν ουτε αυτο δε μπορουσαν να κανουν ( η πορνες στην ρωσια ουκρανια ειναι εως τα 25- 30 ειναι σε μπαρ δεν εχει μπουρδελα κλπ μετα ερχονται σε εμας τα αποφαγια τους τα ξεχειλομενα με μπολικο λιπαντικο ) γιαυτο ξεπεσαν κ στο μετάξυ στο 10 ρικο ( ταληρο διοτι τα 3 πανε μαγαζι κ 2 υπηρεσια χωριστα τα 4 τζαστ που πανε μαγαζι στανταρ το νταβαντζιλικι ) ....ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ...
Και τελικα αν ειχες μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ γκομενα και ηξερες οτι μπεκροπινει και κανει κ αλλα θα πηγαινες μαζι της εστω και για ενα πηδημα η μια πιπα ? Αν εβλεπες μια σκελετομενη απο την πρεζα τσιγγανοαλβανιδα σουβλι σκετο ( αγνωστο το γιατι ειναι ετσι ..... )που ουτε για φτυσιμο δεν ηταν θα πηγαινες μαζι της ???
Ε λοιπον απο αυτα που εχω δει ναι πηγαινουν γιαυτο κ ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7