Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 129 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ανεβηκα τα πολλα σιδερενια σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Η τσατσα μου παρουσιασε την Συλβανα που δουλευει εδω και πολυ καιρο στον συγκεκριμενο οικο.Προκειται για μια κοντη νεαρη ιεροδουλη με σχετικα ομορφο προσωπο , μακρυ μαυρο μαλλι που εχει μαζεμενο , μικρα φυσικα βυζακια , μελαμψο δερμα , κοντη σε αναστημα και ωραιο αδυνατο σωμα.

Εδωσα ενα δεκαρικο και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η Συλβανα.Απο οτι καταλαβα δεν μιλαει Ελληνικα.Η κοπελα μου εγλυψε τα βυζακια μου και υστερα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο στην πουτσα μου.Ξαπλωσε πλαγια προς τα εμενα και αρχισε να με πιπωνει.Η πιπα της με εξεπληξε θετικα.Δεν ηταν μονοτονη.Ηταν σχετικα καλη για πιπινακι.Εκανε και αρκετες προσπαθειες να τον παρει βαθια.Αρκετες φιλοτιμες προσπαθειες...χαχα...Η πιπα της ειχε αρκετη διαρκεια.Εγω εβλεπα το καυλωτικο θεαμα απο τον καθρεφτη και της πατουσα το κεφαλι χωρις αυτη να παραπονεθει.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα για αρκετη ωρα σε μετριους ρυθμους.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Την γαμουσα και την εγλυφα στον λαιμο.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Εβαλα το μικροσκοπικο της κορμι πλαγια προς τον καθρεφτη για να βλεπω το καυλωτικο θεαμα.Της τον εχωσα και αρχισα να την γαμαω.Αυτη εδειχνε να ζοριζεται πολυ σε αυτη την σταση! Εβαζε το χερι πισω στην κοιλια μου για να μην μπαινω βαθια και γρηγορα στο μουνακι της!...χαχα...Οπως το κανουν στις τσοντες καποιες...Την γαμουσα και την επιανα απο τα μαλλια και την βαρουσα στα κωλομερια.Την ειχα υποταξει στις ορεξεις μου.Μετα απο μερικα λεπτα αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα ντυθηκε χωρις να βιαζεται , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Συλβανα ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης.Κανει καποια προκαταρκτικα , η πιπα της ειναι σχετικα καλη για πιπινακι και ειναι αρκετης διαρκειας.Ελληνικα δεν ξερει οποτε η συννενοηση γινεται με νοηματα.Ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Η τσατσα δεν ενοχλησε.Ειναι πιπινακι υποτακτικης ψυχολογιας.Δεν αντεχει ομως δυνατο σεξ.Μην το ξεσκισετε το πιπινακι!..χαχα...Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενος και πιστευω οτι ειναι μια σχετικα καλη επιλογη στα δεκα ευρω.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Συλβάνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, fouxter και 10 άλλα μέλη

Σχόλια