Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη μεσημέρι στις 15.10 , μετά από βόλτα και μια κατάθεση στο ακριτικό Μεταξουργείο όπως αποκαλώ τα σπιτάκια που βρίσκονται Αχιλλέως , Μαραθώνος , Κωνσταντινουπόλεως κλπ , μίας και είχα χρόνο αρκετό σήμερα είπα να κάνω βόλτα και σε όλα τα σπιτάκια του Μεταξουργείου και αν πετύχω κάποιον από τους 2-3 στόχους που είχα βάλει να κάνω και δεύτερη κατάθεση . Πράγματι αφού γύρισα όλα τα ανοικτά σπιτάκια επέστρεψα εδώ , ανέβηκα πάλι τα σκαλιά και μπήκα στο σαλόνι , στο πρώτο μου πέρασμα από εδώ η υπηρεσία μου είχε παρουσιάσει την Μαρία(που ήταν στόχος μου)μελαχρινή μίλφ , 32 ετών όπως η ίδια είπε με τα λίγα αγγλικά της αλλά σίγουρα είναι παραπάνω , ρωσόφωνη χωρίς να παίρνω όρκο ότι είναι Ρωσίδα όπως απάντησε , νταρνανοπαχουλή με μπούτια κοιλίτσα όμως ωραίο κώλο στα τέσσερα στημένο και 3άρι συν πεσμένο βυζί , δεύτερη κοπέλα η Ρενάτα ξανθιά πιο χοντρή πιο κοντή αλλά με μεγαλύτερο και πιο γεμάτο βυζί , και για τις δυο κοπέλες ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα και παρτούζα αλλά μέσα και οι δύο κάνουν ακα τελειωτικό στα βυζιά.
Είπα στην υπηρεσία ότι θα περάσω με την Μαρία που την είχα δει και πιο πριν. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την ώρα που σκουπιζόμουν η Μαρία μπήκε στο δωμάτιο , έβγαλε ένα δυνατό επιφώνημα θαυμασμού και μου έδειξε τα μπράτσα μου και το ύψος μου ενώ εγώ γελώντας και βγάζοντας επίσης επιφώνημα της έδειξα την κοιλιά μου και έσκασε στα γέλια . Πήγα να της μιλήσω αλλά δεν μιλάει ούτε ελληνικά και αγγλικά πολύ λίγα , είπε ότι είναι από Ρωσία 32 ετών....
Με πλησίαζέ αμέσως και με αγκάλιασε , ήταν πολύ επιθετική σχεδόν ασυγκράτητη θα τολμούσα να γράψω , επίθεση κατευθείαν και γλωσσόφιλα σαν να τα λαχταρούσε , για αρκετή ώρα φιλιόμασταν στα όρθια ενώ είδη είχα βάλει χέρι στο μουνί της και το έτριβα , της έβγαλα το σουτιέν και το βυζί της “χύθηκε” , πήρα στο στόμα μου τις ρόγες της και άρχισα να τις δαγκώνω και να της γλύφω. Μου έδειξε να πάμε στο κρεβάτι , ξάπλωσα ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει παντού σε λαιμό στήθος κοιλιά μπούτια όλα βέβαια σε πολύ γρήγορο ρυθμό λες και δεν προλαβαίναμε... Κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα αρκετά καλή αν ήταν λίγο πιο υγρή θα ήταν ότι πρέπει , την σταμάτησα για να μην χύσω και της είπα να ξαπλώσει , έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της το οποίο έχει και μια γραμμούλα από πάνω σχηματισμένη από τις τρίχες της. Πήγε να μου ξεριζώσει ότι μαλλιά μου έχουν απομείνει από το τράβηγμα...σπασμοί υγρά μέχρι που δάκρυσε...αν δεν ήταν υποψήφια για Όσκαρ μάλλον είναι κλειτοριδική και το ευχαριστείται πολύ....
Έπιασε το προφυλακτικό και μου το πέρασε σχεδόν με μια κίνηση και με τράβηξε μέσα της , γαμιόταν λες και ήταν η τελευταία φορά , την είχα αφήσει να κάνει ότι θέλει αυτή , αλλάξαμε στάση στήθηκε στα τέσσερα καλό στήσιμο της κωλάρα της (δεν την δίνει) δυνατό πισωκολλητό με χαστούκια στα κωλομάγουλα , μπορεί να με θεωρήσετε υπερβολικό ίσως και ψεύτη αλλά σχεδόν σε όλη την διάρκεια της συνουσίας μας έκλεγε από χαρά/καυλά...δεν θεωρώ ότι είμαι ο σούπερ γαμιάς αλλά απλά ότι το ζει η κοπέλα και της αρέσει....συνεχίσαμε ξανά για λίγο με αυτήν πάλι ανάσκελα όπου πήγε να μου ξεριζώσει την γλώσσα....όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω βγήκα από μέσα της αφαίρεσα το προφυλακτικό και πήγα γονατιστός δίπλα από το κεφάλι της , άρχισε να με ρουφάει με μανία αλλά μου έδειξε να χύσω στα βυζιά της , κάτι που έγινε μετα από λίγο.
Της έδωσα χαρτί να σκουπιστεί , φόρεσε τα εσώρουχα της(χωρίς να πλυθεί) σκούπισε τα δάκρυα της και αφού με φίλησε για αρκετή ώρα έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα 20 λεπτά ....κοπέλα μέτρια εμφανισιακά αλλά με σούπερ υπηρεσίες και συμμετοχή , ηφαίστειο θα έπρεπε να γράψω στον τίτλο. Ακόμη μια ανακάλυψη του προφεσορα που αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος και μάλιστα μόνο με ένα δεκαρικάκι...όσοι έχουν βαρεθεί να γαμούν μόνο μοντέλα χα χα χα αλλά πραγματικά τους ενδιαφέρουν και οι υπηρεσίες ας την δοκιμάσουν και πιστεύω ότι δεν θα χάσουν . Μια σημείωση μόνο ότι φοράει πάρα πολύ άρωμα το οποίο μένει στο σώμα σου οπότε όσοι έχουν θέματα να είναι προσεκτικοί και προετοιμασμένοι.Oταν βγήκα από το δωμάτιο η υπηρεσία με ρωτούσε αν είμαι καλά , απάντησα ναι γιατί , αργήσατε είπε ξανά...την ρώτησα αν θέλει να δώσω παραπάνω χρήματα αλλά μου απάντησε όχι αγόρι μου να σαι καλά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2017
Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια