Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 99 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μαρια ειναι μια νεαρη Αλβανιδα ιεροδουλη με μετριο σε ομορφια προσωπο , μακρυ καστανο μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , λευκο δερμα , μικρα στητα βυζακια , ομορφα γατησια ματια , ψηλη σε αναστημα και ωραιο αδυνατο κορμι με ωραιο κωλι.Εχει αρκετα τατου στο σωμα της.Εχει τατου στα χερια της και ενα τατου τραιμπαλ πανω απο το κωλι της.Εχει εργαστει επισης για λιγο καιρο στο Φυλης 61.

Εδωσα ενα 10ρικο και περασα στο δωματιο που ειναι κατω απο τον μεσο ορο της περιοχης.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα.Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες για να σπασει ο παγος.Η κοπελα μου εφαρμοσε το προφυλακτικο.Η κοπελα ξαπλωσε με το κωλι της προς το μερος μου και αρχισε να με πιπωνει.Εγω την εβλεπα να με πιπωνει και εβλεπα και το θεαμα απο τον καθρεφτη.Η πιπα της ειναι μετρια αλλα ειχε αρκετη διαρκεια.Το θετικο ειναι οτι δεν χρησιμοποιουσε τα χερια της.Με πιπωνε μονο με το στοματακι της.

Οταν σταματησε την πιπα τοτε την ξαπλωσα ανασκελα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε αληθινα επιφωνηματα.Την γαμουσα και της εγλυφα τον λαιμο.Αυτη ειχε βαλει ενα πολυ ωραιο και δυνατο αρωμα.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους.Την γαμουσα βαθια χωρις αυτη να δυσανασχετει.Μειναμε αρκετη ωρα σε αυτη την σταση.Θα ηταν αμαρτια ομως να μην την στησω στα τεσσερα.Εχει πολυ ωραια θεα στα τεσσερα.Απλως ειχε ξαπλωσει χαμηλα μπροστα το κεφαλι της.Εχει καταλευκη πολυ ωραιο κωλοτρυπιδα! Κριμα να μην την δινει! Τον ακουμπησα λιγο στην κωλοτρυπιδα της και μετα της τον καρφωσα στην μουναρα της.Την γαμουσα αλλα δεν με πολυβολευε η σταση του σωματος της που ηταν χαμηλα.Την γαμουσα και εβλεπα το θεαμα απο τον καθρεφτη.Ηταν ωραιο το θεαμα.Ανεβασα ρυθμο και αρχισα να την ξεμουνιαζω δυνατα.Τα πλατς πλουτς ακουγονταν δυνατα και αυτη εβγαζε βογγητα.Μετα απο λιγο δεν αντεξα και αρχισα να χυνω μεσα στη μουναρα της.Αυτη περιμενε μεχρι να τα χυσω ολα.Η κοπελα εβαλε το στρινγκακι της , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Μαρια ειναι μια ιεροδουλη αξιολογης εμφανισης για τα δεδομενα του Μεταξουργειου.Θεωρω οτι εχει ομορφυνει τον τελευταιο καιρο και της πανε πολυ τα τατου της.Δεν κανει προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι μετρια αλλα αρκετης διαρκειας.Ειναι δεκτικη σε αλλαγη στασεων και δεν εδειξε σημαδια βιασυνης.Ειναι καθαρη ιεροδουλη και δεν μου ηρθαν ασχημες οσμες.Δεν εδειξε σημαδια βιασυνης και η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Ελπιζω να σας βοηθησα!

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Φανούρης Τζούρας, n.smirni76 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια