Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ένα πολύ ωραίο βράδυ μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και η Μαριάνα φρόντισε γιαυτό. Αφού λοιπόν κατα τις 5 το πρωί που αποφασίσαμε να συμμαζευτούμε έψαχνα να βρώ κανένα ωραίο πουτανάκι πέρασα και από το "Ανορθόγραφο" όπως λέμε το συγκεκριμένο μπουρδέλο. Η κοπέλα δεν μου έκανε την φοβερή εντύπωση είναι η αλήθεια όταν την είδα στο σαλόνι,μελαχροινή, καλή σε σωματότυπο όχι μοντελικές αναλογίες αλλά ωραίο σώμα παρ'όλα αυτά, το βυζί της φαινόταν ωραίο κάτω από το μαγιουδάκι που φορούσε πράγμα το οποίο πάντα μετράει σαν κίνητρο για να μπω σε μια κοπέλα που δεν ξέρω.

Όταν μπήκα διαπίστωσα ότι το βυζι της είναι τρομέρο μέτριο/μεγάλο σε μέγεθος στητό και στρόγγυλο. Γενικά σφιχτή κοπέλα με το πιο δυνατό σημείο πάνω της τα μάτια της τα οποία πραγματικά είναι καταπληκτικά. Η κοπέλα είναι χαμηλών τόνων με λεπτή πολύ κοριτσίστικη φωνούλα πράγμα το οποίο γουστάρω τέρμα. Όταν μπήκε την ξάπλωσα στο κρεβάτι κ άρχισα να την φιλάω πράγμα το οποίο δέχτηκε αλλά χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα συνεπαρμένη. Η πίπα της ήταν αργή και χώρις χέρι κατόπιν παραγγελείας με αρκετό βύθισμα. Με χαμόγελο μου είπε ότι χεράκι κ μουνάκι δεν κάνουν χωρίο και ότι δεν ανεβαίνει από πάνω, παρ'ολα αυτά πιστεύω ότι θα ενέδιδε σε κάποιον που γνωρίζει πιο πολύ ή αν είχε περισσότερο κέφι εκείνη την στιγμή, φαντάζομαι η ώρα που πήγα ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρχει. Τελίωσα απο μπροστά αφού πατούσε τα βυζιά της με τα χέρια της και με έσφιγγε με τα πόδια της και έβλεπα τις υπέροχες ματάρες της. Γενικά κρατούσε σχεδόν 100% επαφή με τα μάτια, όχι σε στυλ πουτάνας που κοιτάει το υπερπέραν η μένει με τα μάτια κλειστά. 35Ε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού