Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 294 10
Μπουρδέλα
277383
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
Μάλλον το έχει σύστημα η κοπελίτσα....
Πρώτος πελάτης σήμερα το πρωί, και η υπηρεσία ανακοινώνει το πρόγραμμα (ελ.στοματικό, πρωκτικό).
Εμφάνιση με ατέλειες αλλά γενικά αποδεκτή.
Προκαταρκτικά : 5 δεπτερόλεπτα γλύψιμο αριστερής ρόγας. (δεξία βαριότανε να φτάσει μάλλον...
Πίπα εξελίξιμη, αλλά με ατέλειες, ελαφρύ γλείψιμο όσχεου.
Στα τέσσερα είσοδος στον κόλπο, με κάποια αντίσταση και χρήση χεριού από μεριά της.
Οτάν έχοντας βάλει τζελ πήγα να της τον ακουμπήσω στον κώλο είπε όχι, λέγοντας ότι τον έχω πολύ μέγαλο....το οποίο ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ....
Σταμάτησα, έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα ότι το πρωκτικό ανακοινώθηκε στο σαλόνι.
Σαν να την πέρασε ρεύμα, άρχισε να λέει ότι δεν μου επιστρέφονται τα χρήματα, χωρίς εγώ να έχω πει τίποτα για λεφτά.
ΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ : ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ????
Ακόμα γελάω, και μάλλον η φάση άξιζε περισσοτερο από το 20ευρω που φυτίλιασα.
Σπανίως γράφω , αλλά πρέπει να δημοσιεύονται και να γνωστοποιούνται απαράδεκτες και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές των εργαζομένων στην ερωτική βιομηχανία...
Μάλλον το έχει σύστημα η κοπελίτσα....
Πρώτος πελάτης σήμερα το πρωί, και η υπηρεσία ανακοινώνει το πρόγραμμα (ελ.στοματικό, πρωκτικό).
Εμφάνιση με ατέλειες αλλά γενικά αποδεκτή.
Προκαταρκτικά : 5 δεπτερόλεπτα γλύψιμο αριστερής ρόγας. (δεξία βαριότανε να φτάσει μάλλον...
Πίπα εξελίξιμη, αλλά με ατέλειες, ελαφρύ γλείψιμο όσχεου.
Στα τέσσερα είσοδος στον κόλπο, με κάποια αντίσταση και χρήση χεριού από μεριά της.
Οτάν έχοντας βάλει τζελ πήγα να της τον ακουμπήσω στον κώλο είπε όχι, λέγοντας ότι τον έχω πολύ μέγαλο....το οποίο ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ....
Σταμάτησα, έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα ότι το πρωκτικό ανακοινώθηκε στο σαλόνι.
Σαν να την πέρασε ρεύμα, άρχισε να λέει ότι δεν μου επιστρέφονται τα χρήματα, χωρίς εγώ να έχω πει τίποτα για λεφτά.
ΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ : ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ ????
Ακόμα γελάω, και μάλλον η φάση άξιζε περισσοτερο από το 20ευρω που φυτίλιασα.
Σπανίως γράφω , αλλά πρέπει να δημοσιεύονται και να γνωστοποιούνται απαράδεκτες και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές των εργαζομένων στην ερωτική βιομηχανία...
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
γιατι δε γαμησες τη τσατσα?