Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 299 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν,η Βανέσσα είναι ένα απίστευτα μωρό,με υπέροχο πρόσωπο και βλέμμα που...στάζει κ@υλα!

Βγαίνει στο σαλόνι έχοντας το δαχτυλάκι στο στόμα της και με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις σε υπνωτίζει.

Μέσα στο δωμάτιο δεν υπάρχει διαφορά στη συμπεριφορά της,αφού οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις.

Η κοπέλα έχει υπέροχο σώμα που ξέρει να "χρησιμοποιεί" κατάλληλα για να σε ερεθίσει,κοιτάζοντας μάλιστα και στους καθρέφτες και δείχνοντας να γουστάρει.Στην αρχή όταν της είπα ότι ξέρω γι'αυτήν από δω,έδειξε ενήμερη για το site.

Εμένα προσωπικά με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Ξεκίνησε με ελαφρύ στριπτιζάκι,γλυψιματάκια στο στήθος και χάιδεμα στον "κύριο" και την "παρέα" του.Μετά,καλή πίπα(εννοείται με προφύλαξη)και στήσιμο που να επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της και σκαμπιλάκια στο πανέμορφο και ολοστρόγγυλο κωλαράκι της!Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω και,αφού χτυπήθηκε για αρκετά λεπτά(με τα απαραίτητα βογγητά,τα οποία ήταν σαν αληθινά)μου πρόσφερε μια ανεπανάληπτη εμπειρία,τουρλώνοντας το κωλαράκι της.Έτσι πισωκολλητά,την "τυράννησα" για λίγο,μιας και μετά από λίγο ήρθε η ολοκλήρωση,με την Βανέσσα να κρατάει το εργαλείο μέσα της μέχρι να στραγγίξει.

Και ενώ περίμενα να...χαιρετηθούμε,η Βανέσσα όχι μόνο δεν έφυγε βιαστικά,αλλά μου πήρε το χέρι και το οδήγησε στο μουνάκι της,όπου και ακολούθησε τρίψιμο για κάνα 2λεπτο.

Φεύγοντας τη ρώτησα από που είναι,για να έρθει η πολύ αστεία(έτσι μου φάνηκε)απάντηση:από την Κωλοπετεινίτσα!!!

Να'σαι καλά Βανεσσάκι και θα τα ξαναπούμε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού