Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 24 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παρά την άσχημη εμπειρία που είχα από την Αλεξάνδρα την τελευταία φορά που πήγα, είπα να περάσω να δω αν κάτι άλλαξε στο μαγαζί. Η μπίχλα είναι σταθερή αξία, αλλά η νεαρά Νικόλ είναι το κάτι άλλο. 19 χρονών, Ρουμανο-Ισπανίδα καθώς λέει, αρκετά γλυκιά και τσαχπίνα, απο το σαλόνι άρχισε τα νάζια και τα τριψιματα. Δίνει επιλεκτικά κολαράκι, αλλά μου το έταξε στο σαλόνι και δεν το ανέβαλε. Μπήκε στο δωμάτιο, με χαίδεψε, μου έφτιαξε το μαξιλάρι να είμαι αναπαφτικά, και άρχισε μια καταπληκτική πίπα, χωρίς να ρουφάει μπάλες. Μου άρεσε γιατί τα μ**νοχειλά της δεν ήταν ανοιχτά, αλλά έμοιζε με τρυφερό καλομεταχειρισμένο γατάκι. Άφηνε χάδια παντου. Την πήρα λίγο κανονικά και μετά μετά στα 4 για κολαράκι. Ότι πιο στενό έχω πάρει στην αγορά. Την σφυροκόπησα λίγο άσχημα στο τέλος, αλλά δεν μάσισε. Άντεξε το καράβι. Φεύγοντας με αγλάλιασε και με φίλησε. Πολύ θα ήθελα να ανταποδώσω αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά. Προχθές ένα φιλαράκι έπαθε οξια προστατίτιδα. Δεν παίζω και πολύ με αυτά. Την συνιστώ με κλειστά μάτια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια