Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 286 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι-κατά τις 14:00.Όχι πολύς κόσμος,καλό αυτό αφού πρώτον δεν περίμενα πολύ ώρα και δεύτερον δεν ήταν στην "πίεση" η κοπέλα(ξέρετε βιασύνες,νεύρα κλπ).

Από εμφάνιση η εν λόγω κοπέλα έχει κάτι το πρόστυχο:μαύρο μαλλί,μάτια που σε καρφώνουν όλο νόημα πρώτα στο σαλόνι και μετά μέσα,πολύ καλό σιλικονούχο βυζί και μια απίστευτη...οπίσθια κίνηση.

Μπήκε στο δωμάτιο και,αφού μου πρόσφερε το μισό σοκολατάκι(!!!) που κρατούσε,ξεκίνησε η παράσταση.Καθ'όλη τη διάρκεια έδειχνε να το απολαμβάνει.Μάλιστα όταν ξεκίνησε,έψαχνε την κρέμα,αλλά δεν την είχε φέρει και της λέω:"τι να την κάνεις την κρέμα;Θα σε μουσκέψω εγώ".Και εκεί τα έδωσε(;) όλα!Και από προστυχόλογα,συνέχεια μπινελικώνει.

Anyways,να μην σας κουράζω με λεπτομέρεις που μπορεί να τις διαβάσετε και παρακάτω,απλά η κοπέλα προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες και για 20€ νομίζω είναι από τις καλλίτερες επιλογές.Να φανταστείτε όταν τελειώσαμε,τις είπα ότι ήταν πολύ καλή και με ρώτησε:"τι,δεν κάνουν οι άλλες κοπέλες τα ίδια;Εγώ πληρώνομαι γι'αυτό και πρέπει να σέβομαι τα λεφτά που δίνετε".

Σωστή η παίκτρια!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
0
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού