Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως τα είπε και ο φίλος από κάτω, η Τατιάνα είναι μια φρέσκια όμορφη Ρωσιδούλα. Κάνει απλό πρόγραμμα. Πρέπει να είναι γύρω στα 20 με 22, έχει κανονικό ύψος (165-170), μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, στήθος 1.5-2 με καλή θηλή, φλατ κοιλιά, ωραίο ποπάκι, και γενικά μοντελοειδές - πιπινοειδές κορμί. Στο πρόσωπο είναι συμπαθητική αλλά όχι κάτι το ξεχωριστό (βασικά δεν το θυμάμαι πια καθόλου).
Ομιλεί ελάχιστα αγγλικά. Μου έκανε εντύπωση που μου ζήτησε (νοηματικά) να βγάλω το ρολόι μου, προφανώς για να μην χτυπήσουμε κάπου. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια παρατήρηση ομολογώ!
Ξάπλωσε σαν άγαλμα στο κρεβάτι και την χάιδευα... ολίγον κομοδινέ η φάση. Μετά, αφού εξέτασε προσεκτικά το πουλί μου, είχαμε μια μέτρια πίπα με καπέλο. Στην συνέχεια δύο στάσεις. Από πάνω δεν ανέβαινε. Δεχόταν χάδια και φιλιά στο σώμα αλλά όχι στο στόμα. Γενικά πολύ μέτρια σε απόδοση/υπηρεσίες η Τατιάνα. Ήταν σφιγμένη θα έλεγα, και αγέλαστη. Μόνο θετικό ότι ήταν της αγκαλίτσας αλλά μέχρις εκεί.
Συνολικά πας με ένα όμορφο κορίτσι που όμως πηδιέται μέτρια. Ίσως με την εμπειρία αργότερα βελτιωθεί, για την ώρα όμως κρίμα το κορμί...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.774
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, anoixtiri, fouxter και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2017
Προφανώς, η κοπέλα ακολουθεί τα στάνταρ της μοντελο-φολο-αλυσίδας... Νομίζουν ότι μας κάνουν και χάρη με το 20ρικο που ζητάνε... Και επιτέλους το παραμύθι με τις ρωσίδες ας το κόψουν! Όσο αυτές οι κοπέλες είναι από τη ρωσία, άλλο τόσο και εγώ είμαι από τον Πλούτωνα!!! Κεφάλι σε τοίχο! Μα πόσο μ@λάκες μας θεωρούν επιτέλους...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1