Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μπαίνοντας στο σπιτάκι η ευγενική υπηρεσία μου λέει ότι έχει καινούρια κοπέλα ονόματι Τατιάνα εκ Ρωσσίας. Κορμάρα μου λέει, περίμενε να τη δεις να το διαπιστώσεις και μόνο σου. Μετά από λίγα λεπτά σκάει στο σαλόνι. Όντως η κοπέλα έχει απίστευτο κορμί. Αρκετά ψηλή με πολύ ωραίο στητό στήθος και τρομερή, περήφανη κωλάρα. Στο πρόσωπο χάνει λίγο. Δεν το λες άσχημο, απλώς συνηθισμένο. Απλό το πρόγραμμα. Δεν το πολυσκέφτηκα για να περάσω, τέτοιο κορμί θες να το τιμήσεις.

Καλή διάθεση στα ενδότερα, αλλά ασυνεννοησία. Από ελληνικά κάτι πολύ βασικά και από αγγλικά σχεδόν μηδέν. Επικράτησε η γλώσσα του σώματος που δεν γνωρίζει από σύνορα και εθνικότητες Γλώσσα. Η κοπέλα δεν τα τσιγγουνεύεται τα φιλιά στο σώμα και στο λαιμό. Στο στόμα δε πεταχτά. Στοματικό τπτ το ιδιαίτερο, αλλά ατσαλώνεις μόνο και μόνο με την εμφάνιση. Τις τρεις βασικές στάσεις είχε το μενού με αρκετά καλή χημεία. Δεν είναι για πολύ ζόρισμα πάντως προτιμά μέτριους ρυθμούς. Μου έλεγε και κάτι Ρώσσικα αλλά δεν καταλάβαινα Χριστό Γλώσσα. Η κοπέλα γενικά γούσταρε και ανταποκρινόταν καθόλη τη διάρκεια με φιλιά και χαϊδέματα στο σώμα μου οπότε πέρασα μια χαρά.

Συνοπτικά πρόκειται για μια κοπέλα με τρομερό κορμί και καλή διάθεση. Χρήζει βελτίωσης μιας και είναι καινούρια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι παλτό. Αυτή τη στιγμή παίζει να είναι στα τοπ 5 κορμιά της γειτονιάς. Εγώ προσωπικά πέρασα καλά και έφυγα ευχαριστημένος.

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους με υγεία, τύχη και αχαλίνωτο σεξ. Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.813
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, makhswrx, ThE και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού