Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
— Ελένη είναι, μου έκανε γνωστό η υπηρεσία (βρισκόμουν στο μέσα μπουρδέλο).
— Ελένη, επανέλαβα χαμηλόφωνα.
— Σου... σεξ κάνει. Δέκα ευρώ.
— Τι κάνει;
— Σούπερ σεξ!
— Α, σούπερ σεξ. Θα περάσω.
Η δημόσια, που μου γυάλισε, ήταν μια αψηλούτσικη κι αδύνατη Λευκορωσίδα στο τέλος της θηλύτητας, με μικρό στήθος, χαλαρό, όπως και χαλαροκρεμασμένη κοιλιά, αλλά καλό σώμα σαν σύνολο, μέτρια φάτσα, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους.
Ξεκίνησε απαλογλείφοντάς με στις θηλές, για λίγο, ενώ στη συνέχεια, βλέποντας πως ήμουν ήδη καυλωμένος, πήγε να μου τον καταπιεί ακάποτα. Τη σταμάτησα ζητώντας της πρώτα να με σκουφώσει. Πάνω από την κόκκινη καπότα με πίπωσε αισθησιακά χωρίς να παραλείψει να περιποιηθεί και τ' αρτίντια («αρτίντια», από «αρχίδια». Χαχαχα...).
Καθώς συνέχιζα να παραμένω ντούρος συνέχισε, και 'κείνη, ν' αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Στην αρχή με καβάλησε κι ενώ τριβόταν μπρος-πίσω έσκυψε για να με φιλήσει στο πρόσωπο —να μου γλείψει λίγο και τ' αυτί— χωρίς να τραβηχτεί όταν τα χείλη μου πλησίασαν τα δικά της κι η γλώσσα μου έψαξε απαιτητικά τη δική της (γλωσσόφιλα συγκρατημένα, από εκείνη, στην αρχή που μετεξελίχθηκαν σε παθιάρικα —όχι τίποτε το ιδιαίτερο— στη συνέχεια).
Ακολούθησε γαμήσι σε στάση πισωκολλητή γονατιστή — έπειτα από δική μου επιθυμία αυτήν τη φορά. Εκεί πήρε θέση βολική, για μένα, και, χωρίς να πολυσυμμετέχει ηχητικά, με άφησε να παλινδρομήσω σε διάφορους ρυθμούς — στις τρεις στάσεις που πηδηχτήκαμε (γιατί το κάναμε και ιεραποστολικά) δεν ένιωθα πολλά από την πρόστριψη.
Στην ιεραποστολική, λοιπόν, και τελευταία στάση που δοκιμάσαμε —αυτή η στάση προέκυψε, από παρανόηση δική της, όταν της ζήτησα να ξαπλώσω και να με ξανακαβαλήσει— αποδείχτηκε ιδιαιτέρως ευλύγιστη —τα γόνατά της έφτασαν στο επίπεδο των αυτιών της— κι ερωτική καθώς ολοκλήρωσα εν μέσω των παθιάρικων γλωσσόφιλων που ανέφερα παραπάνω.
Εκεί θα βρίσκεται 12:00 με 18:00 κάθε μέρα — πληροφορία για όποιους θα επιθυμούσαν να τη συναντήσουν αλλά και για όποιους θα επιθυμούσαν να την αποφύγουν. Χεχεχε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2016
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.957
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, PEODAS, Eisenfaust και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού