Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 185 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Δευτέρας πρός Τρίτη στις 00.50 , βόλτα σέ όσα σπίτια ήταν ανοιχτά(πάρα πολλά κλειστά )στην ευρύτερη περιοχή. Μπαίνοντας στον οίκο η ευγενική και πολύ διαχυτική υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύουν δύο καινούργιες κοπέλες που δεν τις έχω δει , δύο 19χρόνα ρουμανάκια , ένα ξανθό και ένα μελαχρινό . Η ξανθιά είναι η Νικόλ , με τα πιασιματάκια της τα μπουτάκια της και 2.5άρι βυζί , δεν ασχολούταν καθόλου με τους πελάτες που έμπαιναν ,όλη την σημασία της την είχε δώσει στον γνωστό γκριζομάλλη πλανόδιο πωλητή εσωρούχων... Η μελαχρινή είναι η Έμμα , με κανονικό ωραίο κορμί , τα μαλλιά πιασμένα πάνω μέτρια φάτσα 2άρι συν βυζί , χόρευε στον στύλο και έδειχνε ότι θέλει και τον επόμενο πελάτη μίας και ήδη είχε έναν στο δωμάτιο να την περιμένει. Η Νικόλ απλό πρόγραμμα με τελειωτικό σε στήθος , κοιλιά κωλομέρια , η Έμμα με ακα τελειωτικό σε στήθος , κοιλιά κωλομέρια.
Επέλεξα την Έμμα γιατί και πιο πολύ μου άρεσε σωματικά αλλά φαινόταν και ορεξάτη σε αντίθεση με την Νικόλ που ήταν παντελώς αδιάφορη σε όλα ...και εμφανισιακά και σε συμπεριφορά. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο το οποίο ήταν πάρα πολύ ζεστό (στους 30 βαθμούς το αιρ κοντίσον)έτσι άνοιξα λίγο και το παράθυρο. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Μετά από κάνα 12λέπτο ήρθε. Μιλάει αγγλικά , είπε ότι είναι 20 ετών(η υπηρεσία 19), έβγαλε το σουτιέν της , την πλησίασα και ασχολήθηκα με τα βυζιά της , τα φιλούσα και τα χούφτωνα , έχει κάπως ευαίσθητη ρόγα , φιλιά στο στόμα δεν δέχεται όπως και χάιδεμα στο μουνάκι της και 69 .
Μου είπε να ξαπλώσω , κάθισε οκλαδόν ανάμεσα στα πόδια μου και με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , αφού για κάνα 2λέπτο μου έπαιρνε πίπα έτσι πρέπει να πιάστηκε και άλλαξε στάση , ξάπλωσε στο πλάι , τώρα η πίπα της ήταν πολύ πιο καλή , έκανε προσπάθειες για deep throat ενώ της κράταγα το κεφάλι μέχρι να χρειαστεί ανάσα και καθόταν , μάλιστα στην συνέχεια το επαναλάμβανε από μόνη της , η πίπα της πάρα πολύ καλή τελικά ενώ έγλυψε και τα αρχίδια μετά από υπόδειξη μου κράτησε πάρα πολύ ώρα.
Την σταμάτησα μίας και από μόνη της δεν έβλεπα να σταματάει , άνοιξε το προφυλακτικό το τοποθέτησε στα χείλη της και το ξεδίπλωσε πάνω στον πούτσο μου , γενικά έκανε κινήσεις που δείχνουν ότι έχει δουλέψει πάλι (λογικά σε άλλη χώρα μίας και ελληνικά δεν ξέρει ούτε λέξη), αφού με ρούφηξε λίγο ακόμα με ρώτησε πώς θέλω. Της είπα να ανέβει από πάνω μου , έφτυσε στην παλάμη της και ύγρανε το μουνάκι της , άνοιξε τα μουνόχειλα της και καρφώθηκε πάνω στον πούτσο μου , ανεβοκατέβαινε πάνω σε αυτόν και αναστέναζε , την άφησα να έχει τον έλεγχο ενώ στην συνέχεια την έπιασα και την ανεβοκατέβαζα εγώ πάνω στον πούτσο μου με ποιο γρήγορο ρυθμό και πιο δυνατά εδώ την άκουσε λίγο αλλά δεν είπε τίποτα . Αλλαγή στάσης , της είπα να στηθεί στα τέσσερα , πήρε το μαξιλάρι το τοποθέτησε κάτω από τα βυζιά της ξάπλωσε σε αυτό και τούρλωσε το κωλαράκι της , καλό στήσιμο και καλή θέα. Άρχισα να την παίρνω πισωκολλητά εδώ η αντοχές της ήταν πιο πολλές και οι αναστεναγμοί της πιο έντονοι , συνέχισα για κάνα 3λέπτο να την γαμάω , σταμάτησα έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να χύνω στην κωλοτρυπίδα της τα κωλομέρια της αλλά και το μουνάκι της..
Της είπα να περιμένει , έφερα χαρτί και της σκούπισα τα πολλά πολλά ενώ στην συνέχεια συνέχισε αυτή με μωρομάντιλο. Ενώ πλενόμουν ντύθηκε με χαιρέτησε και έφυγε , είπε ότι δουλεύει 3 μέρες τώρα και ότι θα δουλεύει βράδυ και μερικές φορές και απόγευμα.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 15 λεπτά , καλό λεπτό κορμί , καθόλου προκαταρκτικά αλλά πολύ καλό παιχνίδι στην πίπα , δεν δέχεται φιλιά , δάχτυλα και 69 αλλά σε αποζημιώνει με πολύ καλά στησίματα και συμμετοχή. Μια κατάθεση αρκετά καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2016
Όνομα κοπέλας
Έμμα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια