Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μόλις έμαθα οτι η Χριστήνα επέστρεψε πραγματικά μετρούσα τις μέρες που θα την επισκευόμουν αφού μαζί με την Σοφία και την Ευα (απο το Φυλής 104) αποτελούν τις καλύτερες κοπέλες στην περιοχή (βέβαια η Σοφία είναι εξαφανισμένη...)

Κυριακή πρωί λοιπόν και σκάω μύτη στον ναό της ιδόνης, αγχωμένος μήπως και δεν βρώ το Χριστηνάκι μέσα. Περίμενω στο σαλόνι ακούγοντας την γνώριμη φωνούλα της να σκούζει στο δωμάτιο και ένα βάρος φέυγει απο πάνω μου. Βγαίνει κάποια στιγμή το Χριστηνάκι με ανανεομένο σούπερ-λούκ (αν και μου άρεσε το παλιό της χτένισμα!) αλλα την ίδια εμφάνιση και ξεκινά να κουνιέται μπροστά μου προσπαθόντας να με πείσει να περάσω. Φυσικά δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια αφού το 20άρικακι ήταν ήδη στο χέρι μου.

Ξαπλώνω στο κρεββάτι και πρίν κάν τελειώσω το τσιγάρο μπουκάρει μέσα γελόντας. Δεν ξέρω αν με θυμόταν απο παλιά αλλα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατι η Χριστήνα είναι απο τις πιο φιληκές κοπέλες και όποιος δεν την έχει επισκευτεί χάνει. Πρίν πώ τίποτα, πηδάει πάνω μου και μου λέει μόνο "θα σε ξεσκίσω"!! (λολ). Απο εκεί και ύστερα ξεκίνησε να με φιλάει σε όλο μου το σώμα ενώ με άφησε να της βάλω δαχτυλάκια στο γατάκι της αλλα και να περιποιηθώ τα όμορφα πατουσάκια της! Απο εκεί και ύστερα δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψω τι έγινε. Η Χριστήνα έκανε λες και ήταν αυτή η πελάτισα, αφού δεν σταμάτησε να γαμιέται μέχρι να τελειώσω. Ακολούθησαν μερικά ακόμα χαζοχαιδεματάκια και γαργαλιτά και την έδιωξα αφού αν καθόταν και άλλο θα περνάγαμε στο δευτερο γύρο διαπραγματευσεων!

Τι άλλο να πώ; Η κοπέλα το τιμάει το 20άρικο και αποτελεί μια απο τις καλύτερες επιλογές στην περιοχή. Βέβαια μπορεί να ξύνισει κάποιους επειδή έχει μικρό στήθος αλλα δεν με πειράζει. Μακάρι να είχαν όλες την συμπεριφορά της. Παρεπιπτόντως επειδή δεν χρησιμοποιώ αμάξι τον βαθμό για το πάρκιν το έβαλα για να μην κατεβεί ο μέσος όρος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού