Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στοχευμένη επίσκεψη μετά από τα σχόλια που γράφτηκαν για τα δύο νέα πιπίνια. Η γηραιά υπηρεσία εκθείασε τα προσόντα των κοριτσιών της που κάνουν και παρτούζα. Μάλιστα όσο περίμενα βγήκε από ένα δωμάτιο ένας παππούλης, που όπως μου είπε η υπηρεσία τις πήρε μαζί Προσκύνημα Άξιος ο παππούς και μακάρι και εμείς να του μοιάσουμε...
Λοιπόν οι κοπέλες είναι σχεδόν ίδιες, μελαχρινές, μάλλον κοντές, με μακριά μαλλιά, με μέτριο/μικρό στήθος. Στο πρόσωπο δεν λένε πολλά, μετριότητες. Είναι όμως πολύ παιχνιδιάρες στο σαλόνι. Η υπηρεσία μου διευκρίνισε "είναι νέες αλλά έμπειρες". Το έπιασα το νόημα, και επέλεξα Γιάννα για τρείς λόγους: Πρώτο έχει μερικά κιλά παραπάνω από την Πολίνα, αλλά είναι λίγα και βασικά στα καπούλια, οπότε είναι ωραία κιλά. Δεύτερο ήταν πιο ζωηρή στο σαλόνι. Και τρίτο, δεν έχει γράψει κανένας κάτι ακόμα για αυτή και το άγνωστο είναι πάντα προκλητικό.
Η κοπέλα μέσα έχει αρκετά καλό κορμί, αν και λίγο χαλαρό στήθος και κοιλιά. Στα συν το πολύ ωραίο νεανικό αλλά αφράτο νινάκι της. Γενικά οι τρυπούλες της είναι σε άριστη κατάσταση και εμφανισιακά δελεαστικές. Προσφέρει και 69, αλλά εγώ σε αυτά τα μέρη δεν παίρνω. Πρέπει να είναι γύρω στα 25. Ελληνικά μιλά λίγα, τα βασικά, Αγγλικά μηδέν. Πάντως υπήρχε επικοινωνία. Αρχικά μου έκανε επίθεση με χάδια και τριψίματα. Στην συνέχεια με έγλειψε κάτω καλά-καλά. Παρά την προσποιητή λύσσα και καύλα που έβγαζε συνεχώς, η πίπα της ήταν μέτρια. Βασικά ήταν γρήγορη και με δόντι. Τις έδωσα οδηγίες και προσαρμόστηκε. Στον αγώνα πολύ καλή και με συμμετοχή. Βασικά λόγω σωματότυπου (κοντή στο 1.60, και με κανονικά κιλά) προσφέρεται για αεροπλανικά γαμήσια. Την στριφογυρίζεις και την κάνεις ότι θες... Λόγω κολάρας κάνει υπέροχο πισωκολλητό. Η πίσω τρυπούλα της είναι χάρμα να την βλέπεις, αλλά δεν την δίνει. Γενικά η ώρα κύλισε ευχάριστα με συνεχή κινητικότητα και από τους δύο, και με συνεχή επιφωνήματα από πλευράς της. Φιλιά είχαμε λίγα και πεταχτά. Αν και δέχεται τελείωμα στο σώμα, προτίμησα να τελειώσω στο γλυκό της νινάκι. Στο τέλος έμεινα μέσα της και 1-2 λεπτά χαζολογώντας. Έμεινα στο δωμάτιο γεμάτο 10λεπτο.
Γενικά ήταν μια αρκετά πετυχημένη συνεύρεση με μια πολύ βολική και πρόθυμη πουτανίτσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, n.smirni76, ThE και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού