Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 48 10
Μπουρδέλα
56849
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η επισκεψη εγινε κατα τις 2¨15 η κοπελα ηταν ενα μελαχρινο μουνακι τσακπινικο την εχω δει πολλες φορες στο συγκεκριμενο μαγαζι αλα αν δει οτι φευγεις ψιλοξενερωνει και εχει μια μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της ενω δεν ειναι και τιποτα το ιδιετερο κακα τα ψεματα αυτη η γκομενα πρεπει να εκτιμαει μονο τους τακτικους πελατες και στη συγκεκριμενη περιπτωση εγω δεν ειμουν απο αυτουσ στο δωματιο ξεκινησε με μια γρηγορη πιπα και της ειπα να κανει πιο σιγα εφαγε μια φρικη μετα αφου σταματισε την πιπα γυρισε να της τον βαλω πισοκολητο εβλεπε οτι αργουσα και με προκαλουσε να τελειωσω βεβεα ειμουν μετα απο μπυραρια εκει και ειχαμε πιει κατι μπυριτσες οχι ομως σε βαθμο να ειμαι φεσι ,γυρναει και μου λεει πιωμενος εισαι και της λεω πολυ λιγο ξενερωνει και και αρχιζει τα ηχειτικα εφε μηπως και με καυλωσει πιο πολυ αλα η προσπαθεια απετυχε γιατι ηθελα λιγο χρονο παραπανω καθολη την διαρκεια που της τον εβαζα δουλευε δακτυλο στον πουτσο καθος εμπαινε και εβγαινε και επαιζε και με αρχιδια θα ερθει καινουργια στατιστικη γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για αυτην ακομα μου δινει τη ν εντυπωση πωσ ειναι καυλιαρα και κανει καλο κρεβατι αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος αυτη τη φορα ονομα δεν θυμαμαι την επομενη θα το μαθω!!! τα λεμε φιλτατοι καλο βολι!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2009
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού