Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 290 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετα απο τοσα που ειχα διαβασει αποφασισα να γνωρισω και προσωπικα την Barbara και ετσι το μεσημερακι κατεβηκα προς τα εκει.

Πλησιαζοντας ,μου εκανε εντυπωση οτι σε ολο το τετραγωνο, σε ολα τα μαγαζια ο γλομπος ηταν σβηστος. "Την πατησαμε" σκεφτηκα, ομως εβλεπα κοσμο να μπαινοβγαινει αοπ τα σπιτα.

Πλησιαζω στην εισοδο και η πορτα ηταν ανοιχτη.

Αναβαινω την σκαλα, και μεσα , ολα τα φωτα σβηστα, μονο κερια. Ηταν προφανες οτι υπηρχε διακοπη ρευματος.

Βγαινει η τστσα, ευγενεστατη και ου λεει : Τωρα θα ελθει η κοπέλα, ωραια περιποιηση και ολες, ολες, ολες τις στασεις.

Ερχεται η Βarbara. Ονομα δεν ειπε, αλλα την αναγνωρισα απο τις περιγραφες των συναγωνιστων.

Μαυρα μακρυα μαλλια, βυζαρες, κολάρα, εκφυλο βλεμα και μαυρες μποτες πανω απο το γονατο.

Πληρωνω και μπαινω μεσα. Μετα απο λογο καταυθανει,

Πως σε λενε , ρωταω για να σιγουρευτω. Barbara μου λεει. Μεσα ειμαστε σκεφτηκα.

Αρχισε τα χαδια και τα φιλια,πολυ καλη συμμετοχη , παιρνει το χερι μου και το βαζει στο μουνι της. Αρχιζω την δακτυλοσκοπησ, ενω αυτη ξκινησε μια πολυ καλή πίπα χωρις προφυλακτικο.

Παω να βαλω κολοδακτυλο, και ομου λε. οχι εκει. Sorry της λεω και προχωραμε

Αναιβαινει απο πανω μου και αρχισε να κουνιεται με καλο ρυθμο. Εκεινη την ωραια θυμηθηκα οτι αρκετοι γ=συναγωνιστες ειχαν γραψει για κουλουρακι και της το ζηταω.

Πραγματι δεν αρνηθηκε. Extra κρεμα, τελειο στησιμο στα 4 και ηρωικη εισοδος.

Και στο κουλουρι, τελεια συμμετοχη, βογγητα και φτιαχνομουνα περισσότερο βλεποντας στον καθρεφτη τις εκφυλες εκφρασεις του προσωπου της και τα παιχνιδακια με την γλώσα.

Φυσικα το τελος δεν αργησε να ελθει. Αφου πληθυκε, εφτιαξε λιγο τα μαλλιά της, με χαιρετισε με ενα πεταχτο φιλι.

Τελεις εμπειρια, σιγουρα θα ξαναπαω. Αυτο που μου εκανε ΦΟΒΕΡΗ εντυπωση ειναι οτι η τσατσα δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για κουλουρι, ή ακαποτο.

Μπραβο Βarbara, ελαμψες μεσα στο σκοταδι....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική