Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 38 10
Μπουρδέλα
73719
Γενική βαθμολογία
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Καλησπερα συναγωνιστες! Φανταζομαι πως δεν χρειαζεται να γινουν συστασεις για την Αντζυ μιας και οι προλαλησαντες την εχουν περιγραψει τελεια...
Η ημερομηνια ειναι στο περιπου μιας και εχω βρεθει με την Αντζυ απο το καλοκαιρι 6-7 φορες και δεν εφυγα ποτε δυσαρεστημενος. Η κοπελα κανει τα παντα για να περασω καλα και μεχρι στιγμης δεν εχει πει ποτε οχι σε τιποτα. Γλωσσοφιλα, γλυψιματα, ποικιλια στις στασεις κλπ... Το κοριτσι δεν παιζεται και φυσικα ειναι παντα πεντακαθαρη και χαμογελαστη! για να μην σας καθυστερω αλλο απλα θα τονισω πως σιγουρα θα συνεχισω να πηγαινω και το οτι περναω εγω καλα δεν σημαινει οτι θα περασει το ιδιο καλα με εμενα ο οποιοσδηποτε (μην ξεχναμε οτι η καθε κοπελα αντιδρα διαφορετικα με τον καθε πελατη)....
Η ημερομηνια ειναι στο περιπου μιας και εχω βρεθει με την Αντζυ απο το καλοκαιρι 6-7 φορες και δεν εφυγα ποτε δυσαρεστημενος. Η κοπελα κανει τα παντα για να περασω καλα και μεχρι στιγμης δεν εχει πει ποτε οχι σε τιποτα. Γλωσσοφιλα, γλυψιματα, ποικιλια στις στασεις κλπ... Το κοριτσι δεν παιζεται και φυσικα ειναι παντα πεντακαθαρη και χαμογελαστη! για να μην σας καθυστερω αλλο απλα θα τονισω πως σιγουρα θα συνεχισω να πηγαινω και το οτι περναω εγω καλα δεν σημαινει οτι θα περασει το ιδιο καλα με εμενα ο οποιοσδηποτε (μην ξεχναμε οτι η καθε κοπελα αντιδρα διαφορετικα με τον καθε πελατη)....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Το είχε επαναφέρει κανονικά η κοπέλα και είναι καλό να το διευκρινίσεις διότι ήταν πάντα το δυνατό χαρτί της.
Συμφωνώ ότι είναι εξαιρετική και ευδιάθετη. Δίνει αξία σε κάθε συνεύρεση και ξέρει πραγματικά να σε ανεβάζει!
Εύγε!