Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 130 10
Μπουρδέλα
135047
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η κριτική αφορά τη ζουμερή Φωτεινή,όχι τη skinny που απουσιάζει και θα επιστρέψει οσονούπω,κι έχει συνοπτικόν χαρακτήρα καθώς υπάρχουν ομοιότητες όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν αυτή,η άλλη Φωτεινή,η Λυδία στην πρωινή βάρδια και η Αλίσια στη δεύτερη ή στην τρίτη,την οποία δεν κακώς έχω δοκιμάσει αποθαρρυμένος από το σχετικά άσχημο πρόσωπό της,αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα από έγκριτους συναγωνιστές.Είναι μελαχρινή,γεματούλα με ευμεγέθες στήθος,με χαρακτηριστικό το πολύ γλυκό χαμόγελο τόσο στο σαλόνι όσο και μέσα στο δωμάτιο!Ανακοινώνεται φουλ πρόγραμμα,''τα πάντα όλα'' δηλαδή!Αυτό που μου έχει εντυπωθεί από τις κοπέλες του ορόφου είναι ότι δεν έχουν απαγορεύσεις σε ό,τι γουστάρεις!Θέλεις να γλείψεις;θέλεις να δαχτυλιάσεις;δεν θα διαμαρτυρηθούν,αντίθετα εκπλήσσεσαι ευχάριστα από τη δεκτικότητα που δείχνουν στις καύλες σου!Αφήνονται με άπλετη ευχαρίστηση να τις περιποιηθείς και φέρονται λες και περίμεναν χρόνια αυτήν τη στιγμή,να βρεθεί ένας άντρας να τις κάνει να σπαρταράνε από καύλα,και στο ανταποδίδουν φερόμενες ως σύγχρονες μαινάδες που λυσσάνε να γαμηθούν με όση δύναμη διαθέτεις,αν μπορούσαν θα σε κατάπιναν!Αν φωνάξει η υπηρεσία στον τυπικό χρόνο απλά την αγνοούν μέχρι να τελειώσεις στο στόμα τους,κι αφού σε στραγγίξουν θα φέρουν υγρά μαντηλάκια να σε σκουπίσουν και να σε βοηθήσουν με χαδάκια και γλυκόλογα να ηρεμήσεις από την ένταση.
Καταχρηστικά,θα έλεγα ότι πρόκειται για τη ''χρυσή τετράδα'' των μιλφογκίλφ στο Μεταξουργείο,κάτι σαν τη ''χρυσή τετράδα'' των ρεμπέτηδων του Πειραιά τη δεκαετία του '30!
Καταχρηστικά,θα έλεγα ότι πρόκειται για τη ''χρυσή τετράδα'' των μιλφογκίλφ στο Μεταξουργείο,κάτι σαν τη ''χρυσή τετράδα'' των ρεμπέτηδων του Πειραιά τη δεκαετία του '30!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2016
Πολύ ωραία κριτική για μιλφάκηδες και μη!
T
thor_69
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1